VAR UTRO: Stupestjerna Tom Daley innrømmer at han var utro da han og forloveden hadde en pause. Nå har han fortalt partneren om alt, og de har bestemt seg for å holde sammen. Foto: NTB scanpix
VAR UTRO: Stupestjerna Tom Daley innrømmer at han var utro da han og forloveden hadde en pause. Nå har han fortalt partneren om alt, og de har bestemt seg for å holde sammen. Foto: NTB scanpixVis mer

Tom Daley:

Sverger på at han aldri skal være utro igjen

OL-stjernen snakker nå ut om episoden han skammer seg over.

SEOGHØR.NO: Den britiske stupestjernen Tom Daley (22) kom ut av skapet i 2013, skapte han overskrifter verden over. Den gang var han bare 19 år, og hadde en lysende karriere foran seg innen sporten.

Bare dager etter at han tok steget ut av skapet, noe han gjorde via en video på Youtube, ble det kjent at kjæresten hans var hele 20 år eldre enn ham.

Det var den Oscar-vinnende manusforfatteren Dustin Lance Black (42) som hadde stjålet stuperens hjerte, og forholdet deres har blitt godt dokumentert av den britiske og amerikanske pressen siden den gang.

STUPER: Tom Daley har deltatt i OL flere ganger, og har derfor tatovert den kjente logoen på underarmen sin. Her gjør han det han kan best - stuper. Foto: Rogan Thomson / JMP / REX / Shutterstock, NTB scanpix
STUPER: Tom Daley har deltatt i OL flere ganger, og har derfor tatovert den kjente logoen på underarmen sin. Her gjør han det han kan best - stuper. Foto: Rogan Thomson / JMP / REX / Shutterstock, NTB scanpix Vis mer

I oktober 2015 kom gladnyheten om at de to hadde forlovet seg. Fasaden skulle likevel slå sprekker, kan The Sun skrive nå. Tom var nemlig utro mot sin 20 år eldre partner, noe han nå forteller åpenhjertig om til avisen.

Utro på nettet

Ifølge avisen skal en film nå ha dukket opp som Tom sendte til sin flørt. Dette var mens han og forloveden hadde en pause på sju måneder, før de ble forlovet.

Flørten skal ha bodd i en annen del av England, og Tom skal ha bedt ham om å komme til London flere ganger. Nettflørtingen, som også inkluderte sending av nakenbilder og annet pikant innhold, skal ha foregått i flere måneder.

22-åringen har lagt seg flat overfor forloveden.

- Det skal aldri skje igjen, sier han til The Sun og fortsetter:

- Jeg er 22 år gammel, og når man snakker med noen på sosiale medier er det det det er. Det var ikke noe mer. Vi møttes aldri fysisk, forklarer han.

Han mener at mange på hans alder er utforskende, og at mange av dem ikke tenker over at det de gjør på nettet kan få konsekvenser.

Alt skal være i orden nå, og Tom og Dustin har bestemt seg for når de skal gifte seg. Til samme avis sier den Oscar-vinnende manusforfatteren at det Tom gjorde når de hadde pause var hans egen «business».

FORLOVET: Selv om Tom var utro, har han og Dustin valgt å holde sammen. Foto: NTB scanpix
FORLOVET: Selv om Tom var utro, har han og Dustin valgt å holde sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Vi har snakket om alt som skjedde. Det er hemmeligheten til hvordan vi klarte å holde oss så nære og å overleve de vanskelige tidene, sier han og fortsetter:

- Vi innså at vi ikke kunne leve uten hverandre, avslutter Dustin.

Ble hyllet

Etter at Tom kom ut av skapet i 2013, har lykkeønskningene strømmet inn, og blant dem som hyller den talentfulle OL-helten er «How I Met Your Mother»-skuespiller Neil Patrick Harris (40) - som selv er åpen homofil:

- Jeg er glad for at all kikkingen min på Tom Daley under sommer-OL ikke var forgjeves, skrev han på Twitter den gang.

Men det har ikke bare vært positive tilbakemeldinger som har kommet etter at 19-åringen avslørte at han også tiltrekkes av menn. Flere av hans fans skrev homofobiske ytringer på Twitter.

Daley lot seg likevel ikke påvirke av de slemme kommentarene, og lever i dag trygt og godt sammen med sin gifteklare forlovede.

LES OGSÅ: Her er årets Oscar-nominerte