GÅR VIDERE?: Svenske odds stiller seg tvilende til at Maria og Anna går videre i den svenske MGP-konkurransen.
GÅR VIDERE?: Svenske odds stiller seg tvilende til at Maria og Anna går videre i den svenske MGP-konkurransen. Vis mer

Svenskene tror ikke på Maria

Ligger dårlig an foran lørdagens delfinale...

SEHER.NO: Lørdag stiller Maria Haukaas Storeng (29) i den tredje og siste delfinalen i den svenske utgaven av Melodi Grand Prix - Melodifestivalen.

Den norske popstjernen, som kom på femteplass i den internasjonale finalen i sangkonkurransen i Beograd i fjor, og svenske Anna "Sahlene" Sahlin (32) opptrer med låten "Killing Me Tenderly" og 29-åringen synes det er flott at nordmenn nå får innpass hos "söta bror".
- De er jo ganske sterke i musikksjangeren sin, de er sterke innenfor alt innenfor underholdning. De vet akkurat hva de vil ha. Da må man jo bare følge markedet, har Maria tidligere uttalt til Seher.no.

Ifølge ferske oddstall fra flere svenskene bettingselskaper, ligger imidlertid ikke Maria og Anna spesielt godt an i sangkonkurransen.

"Killing Me Tenderly" får odds fra 9,85 til 20 foran den svenske finalen i MGP lørdag 14. mars.
Tidligere i vinter gjennomførte Se og Hør en undersøkelse blant hundre tilfeldig valgte personer om hvorvidt det var bra eller dumt av Maria å delta i den svenske utgaven av sangkonkurransen. Hele 78 prosent mente hun ikke burde deltatt.

Da Seher.no gjennomførte en lignende undersøkelse kort tid etterpå, mente 50 prosent av leserne at hun ikke burde delta.

- Det er jo synd at de reagerer. De skal jo heller være glad for at nordmenn får være med i musikkmiljøet i Sverige. Nå kan vi jo åpne den døra for nordmenn inn i Sverige, sa Maria i kommentar til stemmene i vinter.
Lørdag 28. februar er Maria klar for den siste delfinalen i Melodifestivalen. Spillselskapet Betsafe gir Maria 1,80 i odds for å komme direkte videre til den svenske finalen. 29-åringen og hennes duettpartner er tredjefavoritt hos spillselskapet, men som i Norge går bare to bidrag direkte videre til finalen i Stockholm.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93046767!

LES OGSÅ: - Gifter seg i syden?