Svenskene i sjokk etter norsk exit

- Det kan gå hvor faen som helst, mener Sveriges Eurovision-håp Eric Saade.

UTE: Stella Mwangi får ikke representere Norge under Eurovision-finalen førstkommende lørdag. Foto: SCANPIX
UTE: Stella Mwangi får ikke representere Norge under Eurovision-finalen førstkommende lørdag. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hun var en av forhåndsfavorittene, og det svenske bidraget Eric Saades personlige favoritt. Men den «Haba haba»-syngende norske jenta Stella Mwangi klarte ikke å ta seg til den store Eurovision-finalen lørdag kveld.

Etter tirsdagens norske sjokk-exit er Saade svært nervøs foran sin egen seminfinale, som går av stabelen torsdag kveld.

- Norge burde vært i finalen, men man vet aldri hva som kommer til å skje i denne konkurransen. Det kan gå hvor faen som helst på torsdag. Etter tirsdag blir jeg mindre og mindre interessert i resultatet. Det kjennes irrelevant når så rare resultater som dette oppstår, sier han til Aftonbladet.

Ifølge den svenske avisen ga Eric Saade Stella en aldri så liten kjærlighetserklæring før tirsdagens sjokk-semifinale.

- Det eneste jeg bryr meg om er at Norge skal gå til finalen. Hun ser ut som en fotomodell og er sjukt pen. Hun har det man ikke kan kjøpe for penger, mente den svenske artisten.

Etter Stellas mislykkede semifinaleforsøk flokket pressefolkene i tyske Düsseldorf seg rundt Eurovision-vinneren fra 2009, Alexander Rybak, som fulgte sendingen fra pressesenteret.

- Stella er den som har fått mest oppmerksomhet, og de seneste ukene har alt handlet om «Haba haba» i mediene. Så ja, det er rart, sier Rybak, som er en del av den norske delegasjonen, og som nå er usikker på svenskenes sjanser.

- I Erics nummer er alt innøvd i minste detalj, men det var Norges også. Nå vet jeg rett og slett ikke hvordan det går med Eric heller. Jeg håper at han går videre, men man vet aldri med Eurovision.

Tidligere denne uka ble Eric Saades låt totalslaktet av den norske Dagbladet-anmelderen Anders Grønneberg.

«Eric Saade vil bli populær, og det har han allerede blitt. Så hvorfor ikke pakke sammen og dra hjem allerede i kveld», skrev Grønneberg, som belønnet svenskenes sang «Popular» med en ener på terningen.

- Jeg bryr meg ikke om det. Mitt eneste svar til ham er «Hvem faen er du»? kontrer Saade.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Gråtende Stella møtte pressen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer