Svenskene har ikke tro på Tone

- Jeg tror ikke folk har noen anelse hvem hun er og hva hun står for, sier MGP-ekspert før Damlis opptreden i Melodifestivalen lørdag.

KJEMPER OM FINALEPLASS: Tone Damli og svenske Erik Segerstedt skal framføre duetten «Hello Goodbye» i konkurransens andre delfinale 9. februar.  Foto: Stella Pictures
KJEMPER OM FINALEPLASS: Tone Damli og svenske Erik Segerstedt skal framføre duetten «Hello Goodbye» i konkurransens andre delfinale 9. februar. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I november ble det kjent at Tone Damli (24) skal delta i den svenske Melodifestivalen, og lørdag står hun på scenen i Göteborg. Men få har troa på at hun skal lykkes i konkurransen.

– Tone er ingen favoritt og foreløpig er hun ganske ukjent på svenske TV-skjermer, mens mange av de andre artistene er kjente fjes for publikum. Folk vet at hun har sunget en låt sammen med Eric Saade, men jeg tror ikke folk har noen anelse hvem hun er og hva hun står for, sier Expressens MGP-ekspert Anders Nunstedt til VG onsdag.

Heller ikke Aftonbladets MGP-ekspert Torbjörn Ek tror Tone har stor sjanse til å gå videre.

– I år er det mange flinke og etablerte artister som deltar i Melodifestivalen, det vil være vanskelig for henne å komme seg til finalen.

Tones manager David Eriksen tar derimot de dystre spådommene med knusende ro.

– Melodifestivalen er en unik mulighet til å få vist Tone frem til et stort publikum i Sverige. Vi går ikke inn i dette for å vinne en konkurranse, men ser på det som en mulighet til å bygge navnet hennes i Sverige, forklarer han til VG.LES OGSÅ: - Aksel har blitt en gladere gutt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer