- Svenskene har dårlig sexliv

Hollywood-fruen Anna Anka provoserer igjen...

SELVSKRYT ER DET BESTE : anna Anka beskriver seg selv som en god skuespiller, blant annet frodi hun kan gråte på kommando. - Jeg hadde jo passet ypperlig som Bond-pike, sier hun.  Foto: Stella Pictures
SELVSKRYT ER DET BESTE : anna Anka beskriver seg selv som en god skuespiller, blant annet frodi hun kan gråte på kommando. - Jeg hadde jo passet ypperlig som Bond-pike, sier hun. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Anna Anka (39) har blitt superstjerne i Norge og Sverige takket være rollen i realityserien «Svenske Hollywoodfruer», som vises på TV3.

39-åringen er en av flere svenske kvinner som lever et liv i sus og dus i filmbyen, og har gjennom ekteskapet med eksmannen, musikkmogul Paul Anka, rukket å bli en svært rik kvinne.

Hennes kontroversielle uttalelser skapte imidlertid store problemer for henne i ektseksapet med Anka.


I et intervju med damebladet Kamille sier hun at svenskenes sexliv er for dårlig og at hun selv kunne passet som Bond-pike.

- I Sverige har de jo så dårlig sex at de må gå på swingers-klubber i skjul, sier hun til bladet.

Anna Anka har prøvd seg som skuespiller,uten større hell. Hun sier bransjen er kynisk.

- Alle ville ligge med meg: - «Ligg med meg, ligg med meg så skal du få kontrakt», sa de. Huff , de var så gamle og ekle, sier hun i intervjuet.

Hun beskriver seg selv som en god skuespiller, blant annet frodi hun kan gråte på kommando.

- Jeg hadde jo passet ypperlig som Bond-pike, sier hun.«Svenske Hollywoodfruer» sendes på TV3 mandager kl. 20.30! Se Seher.nos TV-guide her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: Jeg angrer ingenting