Svenskene frykter norsk MGP-tabbe

- Nå er det bare å håpe at folk er lojale.

LYS I MØRKET?: Svenskenes MGP-håp Anna Bergendahl håper på publikums hjelp med et lysrørshow under sin fremføring av sangen «This is my life». Foto: Stella Pictures
LYS I MØRKET?: Svenskenes MGP-håp Anna Bergendahl håper på publikums hjelp med et lysrørshow under sin fremføring av sangen «This is my life». Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Svenske Anna Bergendahl (18) blir av mange omtalt som en av Didrik Solli-Tangens tøffeste konkurrenter i årets internasjonale Melodi Grand Prix-finale i Oslo.

Og svenskene sparer ikke på ressursene i kampen om sin første internasjonale MGP-seier siden Charlotte Nilssons «Take Me To Your Heaven» i 1999.

Blant publikums seter i Fornebu Arena har svenskene lagt ut 35.000 lysrør, til en verdi av 120.000 norske kroner. Planen er at tilskuerne skal lyse opp hallen med disse under sangen «This is my life».

Men til avisa Aftonbladet sier sjefen for den svenske Eurovision-delegasjonen, Christer Björkman, at de frykter det norske publikummet skal spolere den ønskede effekten.

- Blir rørene tent for tidlig, er løpet kjørt. De virker nemlig bare i ti minutter. Nå er det bare å håpe at folk er lojale. Vi håper at de vil være en del av et bra show, sier han til avisen.

For å hindre en tabbe, har arrangørenelagt ut instruksjoner sammen med lysrørene på publikums plasser. De vil også gi informasjon fra scenen før TV-sendingen starter.

Anna Bergendahl sier til Aftonbladet at hun regner med stor støtte fra publikum.

- Jeg håper at de stiller opp og at det ikke er flere artister som har lysrør, da blir det ikke like effektfullt, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Frykter jeg skal bli blind