Svenskene drømmer om Marits kropp

- Jeg skulle gjerne tatt meg inn i den, sier svenske Charlotte Kalla.

HYLLES: Den norske skidronningen Marit Bjørgen er et forbilde. Til og med for svenskene. Foto: Scanpix
HYLLES: Den norske skidronningen Marit Bjørgen er et forbilde. Til og med for svenskene. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Mandag er det ti kilometer klassisk som gjelder for Marit Bjørgen (30), som så langt har vunnet to gull under VM i Holmenkollen. Dette er rennet der Bjørgen har det største favorittstempelet.

Nå hun også hyllet av sine konkurrenter fra nabolandet.

- Hun er en fascinerende skiløper, og jeg skulle gjerne tatt meg inn i kroppen hennes for å kjenne på hva slags følelse hun har. Hvor mye sliter hun egentlig? Det skulle det vært kult å få svar på, sier den svenske skiløperen Charlotte Kalla til Dagbladet.
 
Kalla mener at den norske 30-åringens utvikling har vært ingenting annet enn imponerende.

- Hun har hatt både oppturer og nedturer i karrieren. Det tror jeg betyr mye for henne i forhold til å håndtere presset. Det virker som det er en sånn glede i det hun gjør, at hun nyter presset. Det er imponerende at hun takler det, mener Kalla, som får støtte av en annen svenske, Anna Haag (24), som også gjerne skulle utforsket Bjørgens kropp nærmere.

- Ja. Og hva tenker hun når hun går, skulle jeg gjerne visst. Samtidig føler hun sikkert det samme som oss, men hun er bare hakket bedre, mener hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Derfor lå Petter hikstende i krampegråt