I SØKELYSET: Den svenske modellen Lina Sandberg skal angivelig være den amerikanske reality-stjernen Scott Disicks nye kjæreste. Her er hun fotografert i Beverly Hills dagen etter at hun og Disick var på het date. Foto: NTB Scanpix
I SØKELYSET: Den svenske modellen Lina Sandberg skal angivelig være den amerikanske reality-stjernen Scott Disicks nye kjæreste. Her er hun fotografert i Beverly Hills dagen etter at hun og Disick var på het date. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Svenske Lina har kapret Scott Disicks hjerte

Her er skjønnheten fotografert dagen etter den hete daten med reality-kjendisen.

SEOGHØR.NO: I fjor sommer ble det kjent at reality-stjernen Kourtney Kardashian (36) hadde fått nok av samboeren Scott Disicks (32) utsvevende partyliv og umodne oppførsel.

Bruddet kom bare syv måneder etter at parets tredje barn Reign (1) ble født

Men nå skal trebarnsfaren ha gått videre i livet, og funnet lykken med den svenske modellen Lina Sandberg. 

Forholdet skal være relativt ferskt, men ifølge kilder nær reality-kjendisen som DailyMail har snakket med, skal han være hodestups forelsket i den skandinaviske skjønnheten - som i likhet med eks-samboeren har mørke, eksotiske trekk.

- Han har møtt henne et par ganger i Los Angeles, og han synes hun er veldig heit. Han er definitivt interessert i å se hvordan ting utvikler seg, sier kilden.

BRUDD: I fjor ble det kjent at Scott Disick og Kourtney Kardashian hadde gjort det slutt. De har tre barn sammen. Dette bildet er tatt i 2011. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: I fjor ble det kjent at Scott Disick og Kourtney Kardashian hadde gjort det slutt. De har tre barn sammen. Dette bildet er tatt i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Observert i het omfavnelse på restaurant

Nettstedet skriver at de to var på romantisk date på den trendy restauranten Polo Lounge i Beverly Hills torsdag, og ble observert i het omfavnelse av flere av restaurantens gjester, skriver TMZ.

Dagen etter daten ble Lina Sandberg fotografert på tur med hunden sin i West Hollywood - og som seg hør og bør for en modell poserte hun, dog noe indirekte, for paparazzifotografene. 

Coping with anxiety. On my app. Link in bio.

Et bilde publisert av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Sliter med angst

Kourtney Kardashian selv sliter med angst etter bruddet, og bruker trening som en metode for å få bukt med de negative følelsene.

«Alle håndterer tøffe tider i livet på ulike måter. Jeg er normalt ikke en nervøs person, men jeg sliter med angst. Og så blir jeg kvalm; Det føles som om jeg ikke kan spise når det er på sitt verste, men jeg tvinger meg selv til å holde meg frisk. En ting jeg har funnet ut at virkelig hjelper for meg, er å trene, delte hun på nettsiden sin», skrev hun nylig på nettsiden sin.

De to eksene har barna Mason (6), Penelope (3) og Reign (1) sammen.

LES OGSÅ: Kourtney letter på sløret om Bieber-kjærlighetsryktene

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.