I STAVANGER: Justin Bieber unngikk skokasting da han besøkte Forus travbane onsdag forrige uke. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
I STAVANGER: Justin Bieber unngikk skokasting da han besøkte Forus travbane onsdag forrige uke. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer

Justin Bieber:

Svenske kastet sko på Bieber

Skuffet svensk fan tok til fottøyet.

Justin Bieber sto på scenen under Summerburst-festivalen da han innrømmet at han ikke kunne teksten på sin siste hit. Remiksen av Daddy Yankee og Luis Fonsis «Despacito» har toppet hitlistene, uten at den kanadiske 23-åringen har fått øvd inn låten i konsertformat.

Dette fikk det til å koke over for en av publikummerne, som ifølge IBT og flere andre medier kastet en sko på Justin Bieber. Artisten klarte å dukke unna og sa «vær så snill å ikke kast ting på meg».

Biebers motvilje mot å spille «Despacito» skal skyldes at han glemte ordene under en fremføring i New York nylig. Teksten går både på engelsk og spansk, og det skal ha vært den spanskspråklige delen han måtte mumle seg gjennom.

SPEIDER: Publikum i Stavanger var mer vennlig innstilt enn i Stockholm. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
SPEIDER: Publikum i Stavanger var mer vennlig innstilt enn i Stockholm. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer

Norske fans

Også i Norge har Bieber hadde tumulter med fans. I alle fall av verbal art.

En venninnegjeng fra Oslo var blant de få heldige som fikk et eget lite møte med superstjerna da han var i hovedstaden i fjor høst. Jentene filmet rundt mens de spøkte og hadde det gøy med danserne til Justin Bieber, da selveste Bieber selv gikk forbi.

På videoen som raskt ble spredt på nett, får fansen se Bieber gå forbi mens han sier «fuck you» til jentene. Videoklippet skapte en voldsomt reaksjon fra fansen som syntes dette var en dårlig oppførsel av deres store idol.

MØTER FANSEN: I løpet av helga har Justin Bieber holdt to konserter på Telenor Arena. Her både fester og spøker Bieber med fansen. Video: Inga Iberg Hanstveit / Dagbladet, Rebekka Emilie Omundsen, Privat. Vis mer

I etterkant var Dagbladet i kontakt med jentene, som fortalte at videoklippet av superstjerna hadde en helt annen historie enn slik det ble framstilt.

– Vi filmet alle sammen, men da han sa det («you guys suck») sluttet vi å filme fordi vi trodde han ble sur. Men da begynner han å le og spør hvordan kvelden vår var, så han var ikke sur. Han bare tullet, sa Awa Dyrkorn (16), til Dagbladet den gangen.

Justin Bieber på Norgesbesøk. Tar over Senkveld-showet han selv er gjest i. Vis mer

Ba om unnskyldning

Men selv om jentene allerede hadde forklart situasjonen, valgte Bieber allikevel å legge seg flat. Rett etter norgesbesøke dro popstjerna videre til Stockholm hvor han skulle holde en konsert, og under konserten kommenterte Bieber hendelsen.

- Det var en gruppe folk som sto ved siden av meg med telefonene oppe, og da sa jeg hei, jeg liker ikke at dere gjør det, sa Bieber til en hylende respons fra publikum i Tele2 Arena i den svenske hovedstaden den gangen.

Bieber fortalte at han seinere gikk forbi jentene og sa noe som han egentlig ikke skulle ha sagt:

- Jeg sa «dere suger». Og i øyeblikket, altså det var ikke det at de sugde, men det de gjorde sugde, sa Justin og fortsatte:

- Det sugde at de ikke bare sa hallo, eller hvordan går det. Men det er ok, «life is worth living», sa superstjerna og satte i gang med å synge låten med samme navn.

Under konserten på Forus travbane i Stavanger forrige onsdag var det bare regnværet han hadde å kjempe med, bortsett fra litt tekniske problemer underveis. Heldigvis beholdt fansen støvlene på.

LES OGSÅ: Kronprinsbarna sjarmerte i fotballduell på Skaugum

UKVEMSORD: Justin Bieber er i Australie på turné. Da en australsk reporter spurte om han kunne si hei til fansen, fikk han ikke akkurat et vennlig svar tilbake. Video: Seven Network via CNN Vis mer