TREKKER SEG: Britt Ekland blir ikke lenger å se i «Svenske Hollywoodfruer».  Foto: Thomas Engström, TV 3
TREKKER SEG: Britt Ekland blir ikke lenger å se i «Svenske Hollywoodfruer». Foto: Thomas Engström, TV 3Vis mer

«Svenske Hollywoodfruer»-stjerne trekker seg fra serien

- Hun er ikke med i noen av episodene som ble spilt inn i høst.

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Britt Ekland har blitt et populært medlem av realityserien «Svenske Hollywoodfruer», men nå er det slutt på TV-moroa for 72-åringen.

En talsmann for MTG TV - som står bak serien - sier til avisen Expressen at Ekland ikke vil bli å se i den neste sesongen.

- Hun er ikke med i den sesongen som ble spilt inn i høst. I den første sesongen var hun ikke med i alle episodene og nå gikk det ikke i det hele tatt på grunn av hennes andre aktiviteter.

Britt Ekland har også vakt oppsikt i TV-serien «Britt Eklands familie», hvor hun blant annet har vist frem gamle nakenbilder til sine barn.

Se klippet her:

- Er dette sunt? undret hennes sønn TJ (25).

- Jeg tror ikke jeg burde se, sier datteren Victoria.

- Jeg vet hva som er der ute. Jeg har aldri posert naken for Playboy, forklarer Ekland som er toppløs på bildene hun viser frem.

 

Ekland - som også har vært gjest i NRK-programmet «Skavlan»- har også avslørt at hun er redd for å utvikle sykdommen Alzheimer når hun blir eldre, slik hennes mor ble.

 

- Å bli rammet av Alzheimer er så fryktelig at det ikke finnes ord for å beskrive det, Hvis det skjedde meg, vil jeg heller dø. Det ville være ille hvis barna mine holdt meg i live, slik jeg gjorde med min mor, sa hun i 2007 til avisen Daily Mail.

PÅ BESØK HOS SKAVLAN: Britt Ekland har også vært gjest i talkshowet til Fredrik Skavlan. Foto: Stella Pictures Sweden
PÅ BESØK HOS SKAVLAN: Britt Ekland har også vært gjest i talkshowet til Fredrik Skavlan. Foto: Stella Pictures Sweden Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg vil heller dø enn å få Alzheimer

 

 

 

 

 

 

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.