«Svenske Hollywoodfruer»-Gunillas mamma fraktet til sykehus

- Vi venter på resultatene av alle testene, sier den bekymrete TV-stjernen.

SEOGHØR.NO: Gjennom TV3s reality-serie «Svenske Hollywoodfruer» er folk blitt kjent med både frittalende Gunilla Persson (55) og moren hennes, Iris (88).

Tidlig onsdag morgen fortalte Gunilla Instagram-fansen sin at moren har havnet på sykehus.

«Mamma er på sykehuset og vi venter på resultatene av alle testene», skriver TV-stjernen til et bilde av henne og moren.

På fotografiet poserer Gunilla med armene rundt moren, som ligger i en sykeseng med det som tilsynelatende er ledninger og elektroder festet på overkroppen.

Årsaken til sykehusoppholdet er foreløpig ikke kjent. Heldigvis ser både Iris og Gunilla mer optimistiske enn redde ut på Instagram-bildet.

Saken fortsetter nedenfor.

Dette er ikke første gang Iris, som lider av demens, har havnet på sykehus. I august i fjor fortalte Gunilla Persson at en sykepleier var skyld i at moren brakk håndleddet.

- Vi var på vei til New York, Erica og jeg og kattene. Men vi vet ikke hvordan det går for mamma har ramlet og brukket håndleddet. Hun ligger nå på sykehus, fortalte reality-stjernen på Facebook dengang.

Saken fortsetter nedenfor.

MISFORNØYD: I en episode av «Svenske Hollywoodfruer» som ble sendt på TV3 i slutten av mai, var Iris med datteren på restaurant. Da ville hun ikke ha maten Gunilla prøvde å mate henne med. Foto: TV3
MISFORNØYD: I en episode av «Svenske Hollywoodfruer» som ble sendt på TV3 i slutten av mai, var Iris med datteren på restaurant. Da ville hun ikke ha maten Gunilla prøvde å mate henne med. Foto: TV3 Vis mer

Også året før skal mamma Iris ha hatt uflaks med en sykepleier.

Gunilla hadde skaffet en sykepleier som skulle ta hånd om moren i Los Angeles mens hun selv reiste til New York. Det gikk imidlertid ikke som planlagt da sykepleieren sa opp nesten umiddelbart.

- Hun sa hun ikke klarte å ta hånd om mamma på egen hånd. Hun ringte etter en ambulanse før hun låste, slengte nøklene inn i huset og gikk, sa TV3-profilen til Aftonbladet høsten 2013.

TV-SUKSESS: «Svenske Hollywoodfruer» er blitt fornyet for sin niende sesong. Her er Gunilla Persson, Maria Montazami og Åsa Vesterlund på MTGs pressetreff for høstens program i juni.  Foto: Aftonbladet
TV-SUKSESS: «Svenske Hollywoodfruer» er blitt fornyet for sin niende sesong. Her er Gunilla Persson, Maria Montazami og Åsa Vesterlund på MTGs pressetreff for høstens program i juni. Foto: Aftonbladet Vis mer

LES OGSÅ: - Mannen min fridde på Burger King