Svenske Eklund møtte DiCaprio i hemmelighet

TV-stjernen Fredrik Eklund fikk sjokk av skuespillerens ekstreme leilighetskrav.

Publisert

SEOGHØR.NO: Supermegleren Fredrik Eklund (37) er New Yorks råeste eiendomsmegler, og gjør stor suksess med TV3-serien «Million Dollar Listing New York».

Nå er Eklund i Oslo for å åpne sitt nye meglerkontor «Eklund Oslo New York», og han har store ambisjoner i Tigerstaden.

- Jeg vil slå rekorder, sier han entusiastisk til Seoghør.no.

Eklund har de siste tolv årene solgt luksusboliger til verdens største stjerner, men da Leonardo DiCaprio (39) stilte sine leilighetskrav måtte Fredrik gi opp.

PENGEMASKINER: Fredrik Eklund, Luis D. Ortiz og Ryan Serhant kjemper om å selge de dyreste eiendommene i realistyserien «Million Dollar Listin New York».  Foto: TV3
PENGEMASKINER: Fredrik Eklund, Luis D. Ortiz og Ryan Serhant kjemper om å selge de dyreste eiendommene i realistyserien «Million Dollar Listin New York». Foto: TV3 Vis mer

- Han ville ha egen inngang, egen heis og terrasse uten innsyn - midt i New York, sier Fredrik oppgitt.

Svensken har likevel mange superstjerner på kundelisten. Han har solgt boliger til blant annet Cameron Diaz (41), Britney Spears (32) og Daniel Craig (46).

- I begynnelsen ble jeg «star struck», men nå tenker jeg ikke særlig over det lenger. De har mange krav, men det har stort sett alle kundene mine, sier han.

LES OGSÅ: Se DiCaprio danse som en nerd

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer