Bianca Ingrosso og prins Carl Philip:

Svensk toppblogger raser mot prins Carl Philip

- Han får heller gå et annet sted, selv om han er prins

TORDNER: Bianca Ingrosso mener prins Carl Philip og hans følge opptrådte ufint da de deltok på Summer On-festivalen i Sverige forrige uke. Foto: NTB Scanpix
TORDNER: Bianca Ingrosso mener prins Carl Philip og hans følge opptrådte ufint da de deltok på Summer On-festivalen i Sverige forrige uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Forrige uke gikk musikkfestivalen Summer On av stabelen i Båstad i Sverige.

Arrangementet, som går over to dager, hadde i tillegg til en rekke kjente artister besøk av blant andre svenske prins Carl Philip (38) og artist og blogger Bianca Ingrosso (22).

Royally happy at #summeronfestival !! What a first night! So bloody proud of this festival!! @summeronfestival

A post shared by Måns Zelmerlöw (@manszelmerlow) on

Sistnevnte, som deltok på festivalen sammen med en rekke venninner, gir imidlertid klart uttrykk for at opplevelsen ikke ble helt som forventet.

- Roe oss ned

På sin egen blogg skriver 22-åringen at hun og resten av venninnegjengen hadde leid et bord ved VIP-seksjonen på festivalområdet. Hun beskriver at stemningen var på topp da gruppa sang og danset sammen.

Plutselig skal de ha blitt avbrutt - av svenskeprinsen.

- Ut fra ingensteds ble bordet vårt fylt opp med cirka ti eldre menn, som hindret utsikten vår til festivalen, OG som ba oss om stå stille og roe oss ned. Det viste seg å være prinsen og hans gjeng med livvakter, skriver Ingrosso.

- Gå et annet sted

Videre viser Ingrosso tydelig irritasjon for måten prins Carl Philip og hans følge angivelig skal ha opptrådt.

- Tar man over bordet til noen, og tar all plassen slik at vi ikke kunne danse, ha det morsomt eller se festivalen, så kan man ikke be personene som var der først om å roe seg ned, mener jeg.

- Da får man gå et annet sted, uansett om man er en prins.

Saken har naturligvis vakt oppmerksomhet i Sverige, og en rekke medier har omtalt saken, deriblant Expressen.

Avisa skriver at de har vært i kontakt med det svenske hoffet angående hendelsen, men at de har valgt å ikke kommentere saken.

Blir foreldre til nytt barn

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia nyter for tiden sommeren hjemme i Sverige, før de for alvor må forberede seg på en hektisk høst.

I mars ble det nemlig kjent at paret skal bli foreldre for annen gang. Det meldte det svenske kongehuset på sine nettsider. Ifølge pressemeldingen er termin i september.

VENTER BARN: Prins Carl Philip og prinsesse Sofia av Sverige blir foreldre til barn nummer to i september. Her er paret avbildet mens de ankommer festmiddagen i Operaen i anledning kongeparets 80-årsfeiring. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
VENTER BARN: Prins Carl Philip og prinsesse Sofia av Sverige blir foreldre til barn nummer to i september. Her er paret avbildet mens de ankommer festmiddagen i Operaen i anledning kongeparets 80-årsfeiring. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer

- Vi er glade for å kunne fortelle at vi venter barn, et søsken til Prins Alexander. Vi ser fram til å ønske et nytt familiemedlem velkommen, sa prins Carl Philip og prinsesse Sofia i pressemeldingen.

SLET MED RINGEN: Prins Carl Philip og Sofia Hellqvist gav hverandre sitt ja i Slottskyrkan i Stockholm lørdag. Da prinsen skulle tre ringen på sin kjære foran hundretusener fikk han imidlertid litt problemer. Video: Reuters Vis mer Vis mer

Paret er fra før av foreldre til prins Alexander, som kom til verden den 19. april 2016.

Etter fødselen fortalte en stolt prins Carl Philip om den nyfødte under en pressekonferanse på Danderyds sykehus.

- For meg og min frue er det en stor dag med masse følelser. Det er vanskelig å beskrive. Å se kvinnens kraft, og å se Sofia gå gjennom dette. Det er sterke følelser, fortalte han smilende til et samlet pressekorps.

LES OGSÅ: Viste frem sin nye flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer