Svensk suksessforfatter angriper Hollywoodfrue

Camilla Läckberg raser mot Maria Montazami.

TILBAKE: Maria Montazami er tilbake på skjermen sammen med flere av de andre Hollywoodfruene. Ifølge forfatter Camilla Läckberg er ikke Maria like sympatisk som hun fremstilles på skjermen. Her med Margareta Svensson, Isabel Adrian og Gunilla Persson. Foto: TV3
TILBAKE: Maria Montazami er tilbake på skjermen sammen med flere av de andre Hollywoodfruene. Ifølge forfatter Camilla Läckberg er ikke Maria like sympatisk som hun fremstilles på skjermen. Her med Margareta Svensson, Isabel Adrian og Gunilla Persson. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De svenske Hollywoodfruene har vekket reaksjoner fra TV-seerne, og særlig Gunilla Perssons intriger har satt sinner i kok. Men nå er det en annen frue som er i hardt vær. Forfatter Camilla Läckberg (38) går nemlig kraftig ut mot Maria Montazami (47) - som på skjermen er kjent som en av de mest sympatiske TV-profilene. 

- Ser programmet og blir bare lei meg og beklemt av hvor lite hyggelige de såkalte Hollywoodfruene er da jeg møtte dem flere ganger i vår. Nyttig for meg som en offentlig person å se hvordan man kan bygge et koselig og søtt image på TV - og i virkeligheten være en person som er så lite hyggelig mot folk, så det fortsatt svir, skrev Läckberg på sin Instagram. 
 
Hun ville først ikke røpe hvilken Hollywoodfrue hun hadde i tankene, og da avisen Expressen kontaktet Maria Montazami trodde hun ikke at Läckberg snakket om henne. 

- Jeg har såvidt pratet med henne, så jeg tror ikke det er meg hun mener, sier Montazami til avisen.

Hollywoodfruen hevder hun såvidt har hilst på Camilla, mens forfatteren sier at de har møtt hverandre flere ganger. Maria danset nemlig med Camillas tidligere dansepartner i svenske «Let's Dance». 

Senere ble det klart at det er Montazami som  forfatteren misliker. 

- Jeg ble veldig lei meg da jeg opplevde - og hørte fra mange andre - at TV-personligheten Maria Montazami behandler mennesker på en helt annen måte når kameraene er skrudd av. For meg ble det en trist, men nyttig lærdom…som offentlig person kan man ikke bygge opp et bilde utad som ikke har noen forankring i virkeligheten. Og ja..kanskje stikker jeg ut hodet i stormen nå, men noen må være den første til å si at keiseren er naken, skriver Läckberg på Instagram.  

Montazami har også hatt suksess på skjermen med spin off-serien «Maria & Mindy Best friends forever», men nylig ble det kjent at de to blondinene er uvenner. Maria er med i den nye sesongen av «Svenske Hollywoodfruer», og får blant annet selskap av tidligere Bond-babe Britt Ekland og norske Siv Cotton. 

Montazami har foreløpig ikke kommentert anklagene. 

LES OGSÅ: Maria Montazami har en ukjent stedatter 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer