Joakim Andrén:

Svensk stjerne (34) døde

Artisten og låtskriveren ble bare 34 år gammel.

MISTET LIVET: Den svenske artisten Joakim Andrén mistet livet som følge av en ulykke. Foto: Privat / Instagram
MISTET LIVET: Den svenske artisten Joakim Andrén mistet livet som følge av en ulykke. Foto: Privat / Instagram Vis mer
Publisert

Søndag kveld kunne familien til den svenske artisten og stjernen Joakim Andrén, kjent fra State of Sound, dele den triste nyheten om at han har gått bort, bare 34 år gammel.

Det gjorde de i et lengre innlegg på Instagram-profilen hans, hvor det blant annet kommer fram at stjernen mistet livet som følge av en ulykke. Det er foreløpig ikke kjent hva slags ulykke 34-åringen ble utsatt for.

«Hei alle Joakims venner! Vi har den vanskelig oppgaven å måtte informere om at vår elskede sønn og bror Joakim omkom i en tragisk ulykke nylig», skriver de til et bilde av ham.

Ber om ro

Videre kommer det fram at på grunn av coronapandemien, vil kun 34-åringens nærmeste familie få være til stede under begravelsen.

«Men så fort covid-restriksjonene tillater det, planlegger vi en minnestund for Joakim sammen med hans fine venner», fortsetter familien.

Samtidig ber de om respekt for privatlivet og at de skal få sørge i ro og fred.

DØDE BRÅTT: YouTube-stjerna Nicole Thea er funnet død, 24 år gammel. Familien bekrefter at hennes ufødte sønn også døde. Video: YouTube Vis mer

«Men tanker, minner og vennlige følelser får selvsagt deles her».

Joakim Andrén er som nevnt kjent fra musikkgruppa State of Sound hvor han sammen med Viktor Norén står bak flere hitlåter som «Wake up where you are», «Heaven» og «Higher Love». Ifølge Aftonbladet hadde duoen over 200 millioner avspillinger på Spotify i 2018.

LES OGSÅ: - De utnytter ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer