HÅNES AV SVENSKENE: Den svenske MGP-bloggeren for avisen Aftonbladet, Torbjørn Ek, skriver at Margaret Bergers kjole har ført til latter blant arrangørene i Malmø. Foto: Stella Pictures
HÅNES AV SVENSKENE: Den svenske MGP-bloggeren for avisen Aftonbladet, Torbjørn Ek, skriver at Margaret Bergers kjole har ført til latter blant arrangørene i Malmø. Foto: Stella PicturesVis mer

Svensk MGP-ekspert håner Bergers kjole

- Så trang at den fører til problemer for hele produksjonen.

SEOGHØR.NO: Årets norske Eurovision-deltager Margaret Berger (27) fikk lørdag mye oppmerksomhet på bloggen til avisen Aftonbladets journalist Torbjørn Ek.

sin Eurovision-blogg om årets finale i Malmø, skriver han at Bergers kjole er «altfor stram»:

«Både Israel og Norge har veldig trange kjoler på seg. Så trange at det fører til problemer for hele produksjonen. Landenes losjer ligger 300 meter fra scenen i Malmø arena. Men jentenes kjoler er så trange at de knapt kan røre seg i dem, for ikke å snakke om å gå den strekningen. SVT har derfor blitt nødt til å skaffe omkledningsrom inne i arenaen for Margaret Berger og Moran Mazor»

Til VG sier Ek at han personlig synes at kjolen er stilig, men at den har blitt ledd av i kulissene under oppvarmingen til semifinalene.

- De som jobber med produksjonen forteller oss at de har måttet endre på programmet på grunn av hennes trange kjole. De sier at hun knapt klarer å røre seg, og at hun sliter med å gå fra hotellet til arenaen.

Leder for den norske Eurovision-delegasjonen, Stian Malme, sier til VG at han ikke ser hva svenskene reagerer på.

- Kjolen skal jo være trang. Det er jo ikke en kjole man går i til vanlig, men Margaret har ikke hatt noen problemer med kjolen, bortsett fra at hun må ta korte skritt. Vi er strålende fornøyd med den.

LES OGSÅ: - Håper på barn innen fem år