I BRANN-DRAMA: I sommer forsøkte en svensk kvinne å tenne på jakken til Mikael Persbrandt og hun er nå tiltalt for mordbrann.  Foto: Stella Pictures
I BRANN-DRAMA: I sommer forsøkte en svensk kvinne å tenne på jakken til Mikael Persbrandt og hun er nå tiltalt for mordbrann. Foto: Stella Pictures Vis mer

Svensk kvinne tente på Mikael Persbrandts jakke

Nå risikerer hun å bli dømt for mordbrann.

SEOGHØR.NO: En svensk kvinne er tiltalt for mordbrann etter at hun i sommer tente på jakken til «Beck»-skuespiller Mikael Persbrandt (49).

Epsioden skjedde ifølge Aftonbladet da Persbrandt besøkte utstedet til en kamerat i Visby. En kvinne skal ha blitt sur da hun ble kastet ut fra utestedet. Ved tre-tiden om natten skal hun ha dukket opp ved boligen der Persbrandt og kameraten oppholdt seg. 

I avhør sier kvinnen at de to mennene var nakne og at hun trodde de ville forgripe seg på henne - noe mennene benekter. Persbrandt innrømmer å ha tatt en dusj og skal ha gått rundt i et hånkle. 

Persbrandt og kameraten forlot leiligheten senere samme natt for å hente sigaretter. Da de kom tilbake sto boligen i full fyr.

Ifølge Aftonbladet skal kvinnen ha tent på Persbrandts jakke. Brannen eskalerte da kvinnen kastet en flaske sprit på bålet og hun er nå tiltalt for mordbrann. 

- Det var ingen stor dramatikk for meg, men for andre kan det ha ha vært en dramatisk hendelse, har Mikael sagt i avhør med politiet. 

Kvinnen benekter straffeskyld. Det har senere kommet frem at hun har alvorlige psykiske problemer. 

LES OGSÅ: - Jeg er besatt av trening