PÅ SYKEHUS: Linda Lindorff, programleder i «Bonde söker fru», ble umiddelbart fraktet til sykehuset tirsdag. Foto: Daniel Ohlsson / TV4
PÅ SYKEHUS: Linda Lindorff, programleder i «Bonde söker fru», ble umiddelbart fraktet til sykehuset tirsdag. Foto: Daniel Ohlsson / TV4Vis mer

Linda Lindorff:

Svensk «Jakten»-profil til sykehus etter hesteulykke

Linda Lindorff (45) fikk kjenne på ekte hestekrefter.

(Se og Hør): Også i Sverige søker single bønder kjæreste på TV. «Bonde söker fru» er svenskenes svar på TV 2s «Jakten på kjærligheten».

Programmet ledes av Linda Lindorff (45), som i dag kunne hun avsløre dramatikk i landlige omgivelser.

Hun har publisert en filmsnutt av seg selv på Instagram, der hun forteller om en uønsket opplevelse med en hest. Hun filmer seg selv i en bil; med en bandasjert fot på dashbordet.

- Det som begynte som en bra dag, slutter ikke like bra. Foten min havnet under 400 kilos hest, så nå må jeg til akutten, sier hun i klippet.

Hestekrefter

Hesten skal nemlig ha trampet på foten hennes med stor kraft. Det gikk såpass hardt for seg et sykehusbesøk var nødvendig.

Saken fortsetter under.

Det är nästan så man tror det är ett skämt. Helt sjukt faktiskt. 😳#skadad #bondesökerfru

Et innlegg delt av Linda Lindorff (@linda_lindorff)

TV4-programledren ble samme morgen hyllet for sine velfungerende føtter - som hun selv skrøt av på Instagram. Linda mener at det er ironisk at hun skader seg samme dag.

– Det er vel typisk en dag som denne, da jeg til og med hyller mine føtter på Instagram. Hva er det som skjer? Hesten stamper på den og sparker meg i beinet, sier hun.

«Det er nesten sånn at man tror at det er en spøk. Helt sykt faktisk», skriver hun til klippet.

I kommentarfeltet støttes hun av sine følgere, og det renner stadig inn trøstende beskjeder.

TV-PROFIL: Linda Lindorff har ledet TV4-programmet «Bonde söker fru» siden starten i 2006. Foto: Janerik Henriksson / NTB scanpix
TV-PROFIL: Linda Lindorff har ledet TV4-programmet «Bonde söker fru» siden starten i 2006. Foto: Janerik Henriksson / NTB scanpix Vis mer

«Ai ai, så uflaks. Håper at det ikke er noe alvorlig!», skriver en bruker. «Jeg føler med deg og forstår hvor vondt det er. Nå krysser vi fingrene for at du ikke har skadet deg for mye», skriver en annen.

Brøt regler

Høstens sesong av «Bonde söker fru» har allerede skapt mye oppstand i nabolandet. Forrige uke ble det nemlig dramatisk i TV4-programmet, da bonden Leonora Vilhelmsson (40) ble nødt til å trekke seg i andre episode.

Hun hadde brutt programmets regler og møtt en av frierne, 27 år gamle Louise Ericksson, i smug. Hun hadde allerede hatt kontakt med sin 13 yngre frier flere ganger.

- Jeg har forelsket meg i en helt fantastisk bedårende kvinne. Det er en brevskriver som tok kontakt med meg da hun hadde fått beskjed om at hun var en av mine ti utvalgte, forklarer Vilhelmsson i episoden, som ble sendt på svensk tv onsdag forrige uke.

- Mye sex

Linda Lindorff har ledet «Bonde söker fru» siden starten i 2006. Programmet har, i motsetning til den norske versjonen, vært preget av sex.

I et intervju med den svenske avisa Expressen i fjor, kunne programlederen røpe sexrekord blant bøndene.

På spørsmål om bøndene hadde mye sex, svarte hun:

- Haha, det kommer tidligere enn noensinne, og det har aldri vært så mye som i år. Vi fokuserer ikke på sex i dette programmet, men om sexen dukker opp, så prater vi om det. Kjærlighet og sex hører sammen, sier hun.

LES OGSÅ: - Det er slutt mellom Shakira og Piqué