Svensk Hollywoodfrue gjør comeback

- Jeg vil sette en strek over det som har skjedd før, sier TV-stjernen etter kranglene med realitykollegaen Gunilla Persson.

GJØR COMEBACK: Tre år etter at hun ga seg i TV-serien «Svenske Hollywoodfruer» er Isabel Adrian (nummer to fra høyre) klar for comeback. Her er hun sammen med Maria Montazami og Gunilla Persson i en tidligere sesong. Foto: TV3
GJØR COMEBACK: Tre år etter at hun ga seg i TV-serien «Svenske Hollywoodfruer» er Isabel Adrian (nummer to fra høyre) klar for comeback. Her er hun sammen med Maria Montazami og Gunilla Persson i en tidligere sesong. Foto: TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: Isabel Adrian (37) fikk mange fans gjennom sine tre år i den populære realityserien «Svenske Hollywoodfruer». 

Men etter at hun blant havnet i flere krangler med TV-kollegaen Gunilla Persson, valgte Isabel å forlate serien i 2012.

Nå er hun imidlertid klar for comeback i serien, som her til lands sendes på TV3.

Til Aftonbladet sier tobarnsmoren at hun gleder seg til å gjøre comeback, og at hun er villig til å begrave stridsøksen med Gunilla.

- Jeg sluttet fordi jeg var redd for Gunilla. Det er jo tross alt bare TV vi lager.

- Jeg vil sette en strek over det som har skjedd før og gå inn med nye øyne.  Det skal ikke være det samme gamle bråket. Det kommer til å bli interessant og mye følelser. Jeg gleder meg til å få lage mer TV.

VIL SLÅ STREK OVER FORTIDEN: Gunilla Persson och Isabel Adrian kranglet mye forrige gang Isabel var med i «Svenske Hollywoodfruer», men nå vil Isabel begynne på ny frisk. Foto: TV3
VIL SLÅ STREK OVER FORTIDEN: Gunilla Persson och Isabel Adrian kranglet mye forrige gang Isabel var med i «Svenske Hollywoodfruer», men nå vil Isabel begynne på ny frisk. Foto: TV3 Vis mer

Isabel er gift med DJ-en Steve Angello, kjent fra gruppen Swedish House Mafia. Sammen har de barna Monday Lily (5) og Winter Rose (3).

To forlater skuta

Samtidig som hun gjør comeback vil to av årets deltagere, Agnes-Nicole Winter og Caroline Gran, forlate serien, ifølge Aftonbladet.

Grane har kun vært med en sesong i serien.

- Vi forsøker å fornye oss hver sesong, det er noe seerne har lært seg. Fruene kommer og går, men suksessen består, sier pressesjef for produsentselskapet MTG TV, Susanne Nylén, til avisen..

Se Gunilla krangle med kollegene i «Svenske Hollywoodfruer» her:

LES OGSÅ: Her ryker «Svenske Hollywoodfruer» i tottene på hverandre