<strong>MISTET MANNEN:</strong> Elena Belles ektemann, Michael Theanne døde, og ble bare 45 år gammel. Foto: NTB Scanpix
MISTET MANNEN: Elena Belles ektemann, Michael Theanne døde, og ble bare 45 år gammel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Svensk Hollywood-frue i sorg

Mannen til Elena Belle døde brått.

Publisert
Sist oppdatert

Gjennom de siste åra har mange nordmenn lagt sin elsk på «Svenske Hollywoodfruer». Serien, som i Norge er blitt sendt på TV3, har introdusert skandinaver for et rikt persongalleri av velstående, mektige og standhaftige kvinner.

Blant fruene finner vi navn som Maria Montazami (54), Anna Anka (48) og Gunilla Persson (60), som alle har klart å skape overskrifter i løpet av sine TV-karrierer.

Denne helgen kom imidlertid den triste nyheten om at hollywoodfruen Elena Belle (34) har mistet ektemannen.

Michael Theanne (45) kollapset nær parets hjem i Los Angeles etter en tur med hundene lørdag denne helgen, ifølge Billboard.

View this post on Instagram

❤️❤️ My Valentines ❤️❤️

A post shared by MT (@mtseminal) on

- Michales utrolige varme, kjærlige og generøse sjel påvirket alle rundt ham. Vi vet at mange av dere kommer til å være med oss når vi fortsetter å bære Michael med oss i våre hjerter for alltid, skriver familien i en uttalelse etter dødsfallet, skriver Aftonbladet.

På sin egen Instagram-konto delte Belle selv en rekke bilder av de to, sammen med en hyllest til den nå avdøde ektemannen.

«Michael, min engel, min sjelevenn, min beste venn og den beste faren Luna noensinne kunne fått», innleder hun innlegget med.

«Ord kan ikke beskrive hvor mye vi vil savne deg. Hjertet mitt blør og jeg kan ikke tro at det er sant. En ting jeg lover deg er at jeg vil la Luna få vite hvor fantastisk du var og hvor mye du elsket henne. Jeg er for evig takknemlig for tiden vi hadde sammen og jeg vil ta vare på alle de vakre minnene vi har sammen. Vi vil møtes igjen på den andre siden, min elskling», fortsetter hun, før hun avslutter:

«Jeg elsker deg med hele mitt hjerte og sjel, hvil i fred min engel Michael», og takker alle som har stått ved hennes side den siste tiden.

Elena Belle har medvirket i TV3s «Svenske Hollywoodfruer», men ble kanskje best kjent da hun var deltaker i den svenske versjonen av «Paradise Hotel» i 2005 - da under navnet Natacha Peyre.

Belle og Theanne møttes på Ibiza i 2015, og paret giftet seg på stillehavsøya Bora-Bora året etter. Sammen har de datteren Luna Belle Theanne (2).

Theanne har vært manager for flere kjente DJer, blant andre Steve Aoki, skriver Aftonbladet.

BRÅK: Etter en heftig krangel blir Åsa Vestlerund så sint at hun kaster et vannglass over Gunilla Persson da Hollywoodfruene var samlet til lunsj. Video: TV3 Vis mer

Angrepet av Anka

Belle er kanskje mest kjent for hendelsen der seere fikk se Anna Anka gå til angrep mot 34-åringen. Fruene skulle i utgangspunktet møtes for en fredelig fotografering til programmet, og hendelsen vekte kraftige reaksjoner blant svenske seere.

Elena Belle har på seg en pelsjakke som tilsynelatende ikke faller i god jord hos Anka.

- Jeg liker ikke denne bimbo-looken, og det er den du viser. «Hollywoodfruer» er classy, fyrer Anka opp, og hevder at det eneste Elena Belle viser på tv er bryster.

Det hele eskalerer da Anna Anka presterer å kalle 34-åringen for en «hore», og anklager henne for å være «en dårlig mor».

I etterkant fikk Maria Montazami, ifølge Aftonbladet, dårlig samvittighet for ikke å ha stoppet Ankas tirade.

- Jeg synes ingenting av det Anna sa til Elena var verken passende eller rett å si. Fy søren, så dum jeg føler meg som bare satt der og lot Elena ta imot. Jeg så hvordan Elena ble rød i ansiktet. Man sier ikke slikt til en mamma som akkurat har fått barn, sa hun i episoden.

LES OGSÅ: Avslører sannheten bak «Svenske Hollywoodfruer»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer