Daniella Högström:

Svensk «Farmen»-profil mottar drapstrusler

Etter deltakelsen i den svenske versjonen av «Farmen» har Daniella Högström fått gjennomgå på sosiale medier.

BLIR HETSET: Den svenske «Farmen»-profilen er svært opprørt over all hetsen hun har fått etter deltakelsen i TV-programmet. Foto: TV4
BLIR HETSET: Den svenske «Farmen»-profilen er svært opprørt over all hetsen hun har fått etter deltakelsen i TV-programmet. Foto: TV4 Vis mer

(Se og Hør): Den svenske «Farmen»-profilen Daniella Högström (20) måtte takke for seg, da hun røk ut av konkurransen søndag.

Etter deltakelsen i den svenske versjonen, har 20-åringen fått gjennomgå hardt på sosiale medier, og i et intervju med den svenske avisen Aftonbladet, har hun åpnet seg om hetsen som går direkte på utseendet hennes.

- Folk skriver at: «Du burde dø din jævel, du ødelegger TV-en med tennene dine», fortalte Daniella.

20-åringen har fått mye oppmerksomhet etter deltakelsen i programmet, og etter at hun røk ut, har det blitt verre.

SVENSKE «FARMEN»: Her er årets deltakere i den svenske versjonen av TV-programmet. Foto: TV4
SVENSKE «FARMEN»: Her er årets deltakere i den svenske versjonen av TV-programmet. Foto: TV4 Vis mer

- Jeg får drapstrusler fordi jeg har et mellomrom mellom tennene, fortsatte hun.

Drapstruslene er derimot ikke de eneste kommentarene Daniella mottar, hun omtales nemlig også som et misfoster, og folk skal ha uttrykt at de ikke forstår hvorfor produksjonen ønsket å ha henne med i det velkjente programmet.

Daniella legger ikke skjul på at reaksjonene går hardt inn på henne, og at hun ikke var forberedt på hetsen som er kommet.

- Jeg var ikke forberedt, det er jo ikke «Paradise Hotel», jeg synes det er så dårlig gjort at folk skal kommentere på utseendet.

For noen dager siden la Daniella ut et innlegg på sin Instagram-profil hvor hun fortalte om den enorme hetsen hun blir utsatt for.

Saken fortsetter nedenfor.

«Jeg blir så lei av at folk skal få så mye hat for at man deltar i et TV-program. Jeg kommer alltid til å stå opp for alle med melllomrom mellom tennene, det er noe personlig og fint. Jeg driter fullstendig i deres hatkommentarer om mitt mellomrom. Det er ikke vi det er noe galt med, det er dere som hater som det er noe feil med», skrev hun under bildet.

Farmen-profilen mottok enorm støtte fra følgerne i kommentarfeltet under bildet.

​- Det preller av

Svenske Daniella er imidlertid ikke den eneste som har opplevd hets etter deltakelse i «Farmen». Her til lands har nemlig også tidligere «Farmen» og «Farmen Kjendis»-deltakere Geir Magne Haukås (47), Jarl Goli (60) og Tore Petterson (38) fått gjennomgå.

Det stormet lenge rundt oppførselen til Geir Magne Haukås under fjorårets «Farmen». I et intervju med Se og Hør har han fortalt at det fantes mange negative kommentarer i diverse nettforumer, og at det gikk så langt at han etterhvert mottok drapstrusler.

MOTTOK DRAPSTRUSLER: Geir Magne Haukås la ikke skjul på at hetsen ikke gikk noe spesielt innpå han. Foto: Alex Iversen/ TV 2
MOTTOK DRAPSTRUSLER: Geir Magne Haukås la ikke skjul på at hetsen ikke gikk noe spesielt innpå han. Foto: Alex Iversen/ TV 2 Vis mer

Tv-profilen har derimot uttalt at kommentarene ikke gikk noe spesielt hardt inn på ham.

- Det preller i aller høyeste grad av. Er det ikke meningen at det skal koke litt i kommentarfeltet? Tenk om jeg bare skulle stått og laget grøt hele dagen på «Farmen», hva slags underholdning er det?

Vond kritikk

Tore Petterson er en av de tidligere «Farmen Kjendis»-deltakerne som mottok ufine kommentarer.

I et intervju med Dagbladet lettet han i fjor på sløret om den vonde kritikken. Da realityprofilen takket «ja» til å delta i TV 2s første kjendisversjon av «Farmen» i 2017, visste han ikke helt hva han gikk til.

BLE HETSET: Tore Petterson opplevde å få vonde kommentarer om sin legning etter deltakelsen i TV-programmet. Foto: NTB Scanpix
BLE HETSET: Tore Petterson opplevde å få vonde kommentarer om sin legning etter deltakelsen i TV-programmet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter at Tore trakk seg fra «Farmen kjendis», stormet hetsen rundt ham. I ettertid har ikke TV-profilen lagt skjul på at det var spesielt kommentarene rundt legningen hans som var tøffest.

Ifølge Dagbladet var det kommentarer som «blir kvalm av å se på deg, stygge homo» og «typisk homser å være ubrukelige» som kom.

Tore lot seg derimot ikke pille på nesen og tok opp kampen mot hetsen - og vant til slutt.

38-åringen ​gikk blant annet hardt ut mot TV-produksjonen fordi han mente de fremstilte han feil.

​- Jeg føler de har klippet meg som en stereotypisk homo. Her har jeg kjempet hele livet for å bryte ned disse homofordommene, og vil vise folk at homser er mer enn bare champagne, men så fremstiller de meg på denne måten? Jeg er ganske skuffa, fortalte Tore til Se og Hør.

- Det oppleves veldig vondt

For Jarl Goli gikk den grove netthetsen utover hans nærmeste. Skuespilleren ble ifølge Se og Hør blant annet sammenlignet med den psykopatiske hovedrollefiguren i filmen «American Psycho».

VOND HETS: Jarl Goli fortalte til Se og Hør at hetsen ikke bare gikk utover han selv men også hans nærmeste. Foto: Alex Iversen/ TV 2.
VOND HETS: Jarl Goli fortalte til Se og Hør at hetsen ikke bare gikk utover han selv men også hans nærmeste. Foto: Alex Iversen/ TV 2. Vis mer

- Det oppleves veldig vondt at jeg hetses. Dette er vondt for mine nærmeste, spesielt mine barn, fortalte Jarl til Se og Hør.

I et tidligere intervju med Dagbladet fortalte Jarl at han ikke angret på at han takket ja til «Farmen Kjendis», men at han kunne gjort et par ting om igjen hvis han hadde fått mulighet.

- Jeg vurderte rett og slett å bare legge ned hele Facebook, for å få fred. Når du blir hengt ut som en «American Psycho», og får beskjed om at «du må dø» av mennesker som påstår at de kjenner deg, så kjenner man det på kroppen. Det er så ondsinnet, sa 59-åringen til avisen.

​LES OGSÅ: Farmen-Geir gikk ned 25 kilo