Sven O. nekter å skilles

Renate Barsgård har allerede fridd til sin nye flamme, men en sjalu Sven O. vil ikke fylle ut skilsmissepapirene.

SEPARERT: 11. mars i fjor giftet Sven O. Høiby seg med eks-stripperen Renate. Men ekteskapet varte bare i tre måneder Foto: Se og Hør
SEPARERT: 11. mars i fjor giftet Sven O. Høiby seg med eks-stripperen Renate. Men ekteskapet varte bare i tre måneder Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fridde og fikk ja!
- Jeg har funnet mannen med stor M og har aldri vært så forelsket i hele mitt liv.
Stripperen og fotomodellen Renate Barsgård (35) stråler av lykke. Selv om hun fortsatt formelt er gift med Sven O. Høiby (69), har hun allerede fridd til sin nye kjæreste, Emil Eide Toft (35) fra Karmøy. Sammen planlegger de stort sommerbryllup.


Men disse planene kan kronprinsesse Mette-Marits (32) pappa sette en foreløpig stopper for. Han vil nemlig ikke skille seg, selv om paret tok ut separasjon 1.


- Selv om jeg var veldig glad i ham som person og menneske, var det nok ikke ekte kjærlighet fra min side. Aldersforskjellen var for stor. Det oppdaget jeg allerede etter 90 dagers ekteskap.., sier Renate ti


Renate og jevngamle Emil møttes allerede i fjor sommer på en pub i Kristiansand. De utvekslet telefonnummer og holdt kontakten. Men det var først for to måneder siden det sa pang mellom eks-bokseren og eks-stripperen.


- En herligere mann har jeg aldri møtt, smiler kristiansandjenta forelsket. Og hun har allerede fridd til ham og tatovert initialene hans på magen sin.


Se og Hør har vært i kontakt med Sven O. Høiby for en kommentar.


- Har Renate rotet seg inn i dette, må hun rote seg ut av det også, sier han kort.

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer