<strong>FRIDDE:</strong> DJ Khaled spurte i forrige uke om Nicki Minaj ville bli kona hans. Svaret kom etter fem dager... Og dessverre for DJ'en blir det ikke noe giftemål med han og «Starships»-artisten. Foto: All Over Press
FRIDDE: DJ Khaled spurte i forrige uke om Nicki Minaj ville bli kona hans. Svaret kom etter fem dager... Og dessverre for DJ'en blir det ikke noe giftemål med han og «Starships»-artisten. Foto: All Over Press Vis mer

Svarte på frieri etter fem dager

- Han er som en bror for meg, sier Nicki Minaj om DJ Khaled.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I forrige uke erklærte DJ Khaled (37) sin kjærlighet overfor rapper Nicki Minaj (30), da han fridde til «Starships»-artisten i en video som ble sendt på MTV.

- Jeg føler at du trenger en mann som meg i livet ditt. Vi vet de samme greiene, og vi «lider» begge av suksess. Hvis du trenger tid til å tenke på det, så skjønner jeg det. Men jeg har jobbet hardt for å skaffe denne ringen. Nicki Minaj, vil du gifte deg med meg?

Men noe svar fra Nicki Minaj uteble.

For det tok hele fem dager før 30-åringen fikk summet seg og respondert på DJ'ens frieri:

- Jeg var, i likhet med resten av verden, i sjokk. Og jeg fikk lattis, som resten av verden også fikk. Ingen rundt meg tok det seriøst. Alle bare: «LOL. Khaled er gal!». Khaled er som en bror for meg, og han var neppe seriøs. Vær snill å la det gå. Han tulla. Han er ikke interessert i meg, og han liker meg ikke på den måten. Vi er som bror og søster, påstår Nicki i et intervju med rapper Funkmaster Flex på MTV.

Svaret faller neppe i god jord hos den amerikanske dj'en, som bedyret at han var nettopp seriøs da han holdt opp ringen med 10 karat, som er verdt tre millioner kroner.

- Jeg vil gifte meg med henne! Jeg er seriøs. Hun kan ta den tiden hun trenger. Men nå vet hun i alle fall hvordan jeg føler det, sa han videre i videoen.

Minaj på sin side er sikker på at frieriet er et PR-stunt. De to samarbeider nemlig på låten «I Wanna Be With You», sammen med Rick Ross og Future.

- Det var bare en måte for ham å vise verden hvilke følelser denne låten gir, hevder hun.

Flere amerikanske nettsteder hevder at Nicki Minaj har vært kjæreste med rapper Safaree «SB» Samuels i en årrekke, selv om dette altså ikke har hindret DJ Khaled å gå ned på kne.

LES OGSÅ: Her gjør Victoria Beckham to høyst uvanlige ting
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer