FRIDDE: DJ Khaled spurte i forrige uke om Nicki Minaj ville bli kona hans. Svaret kom etter fem dager... Og dessverre for DJ'en blir det ikke noe giftemål med han og «Starships»-artisten. Foto: All Over Press
FRIDDE: DJ Khaled spurte i forrige uke om Nicki Minaj ville bli kona hans. Svaret kom etter fem dager... Og dessverre for DJ'en blir det ikke noe giftemål med han og «Starships»-artisten. Foto: All Over PressVis mer

Svarte på frieri etter fem dager

- Han er som en bror for meg, sier Nicki Minaj om DJ Khaled.

SEOGHØR.NO: I forrige uke erklærte DJ Khaled (37) sin kjærlighet overfor rapper Nicki Minaj (30), da han fridde til «Starships»-artisten i en video som ble sendt på MTV.

- Jeg føler at du trenger en mann som meg i livet ditt. Vi vet de samme greiene, og vi «lider» begge av suksess. Hvis du trenger tid til å tenke på det, så skjønner jeg det. Men jeg har jobbet hardt for å skaffe denne ringen. Nicki Minaj, vil du gifte deg med meg?

Men noe svar fra Nicki Minaj uteble.

For det tok hele fem dager før 30-åringen fikk summet seg og respondert på DJ'ens frieri:

- Jeg var, i likhet med resten av verden, i sjokk. Og jeg fikk lattis, som resten av verden også fikk. Ingen rundt meg tok det seriøst. Alle bare: «LOL. Khaled er gal!». Khaled er som en bror for meg, og han var neppe seriøs. Vær snill å la det gå. Han tulla. Han er ikke interessert i meg, og han liker meg ikke på den måten. Vi er som bror og søster, påstår Nicki i et intervju med rapper Funkmaster Flex på MTV.

Svaret faller neppe i god jord hos den amerikanske dj'en, som bedyret at han var nettopp seriøs da han holdt opp ringen med 10 karat, som er verdt tre millioner kroner.

- Jeg vil gifte meg med henne! Jeg er seriøs. Hun kan ta den tiden hun trenger. Men nå vet hun i alle fall hvordan jeg føler det, sa han videre i videoen.

Minaj på sin side er sikker på at frieriet er et PR-stunt. De to samarbeider nemlig på låten «I Wanna Be With You», sammen med Rick Ross og Future.

- Det var bare en måte for ham å vise verden hvilke følelser denne låten gir, hevder hun.

Flere amerikanske nettsteder hevder at Nicki Minaj har vært kjæreste med rapper Safaree «SB» Samuels i en årrekke, selv om dette altså ikke har hindret DJ Khaled å gå ned på kne.

LES OGSÅ: Her gjør Victoria Beckham to høyst uvanlige ting