POPULÆRE: Siva Kaneswaran (nr. 2 fra høyre) har sammen med bandkollegaene Nathan Sykes, Tom Parker, Max George og Jay McGuiness gjort stor suksess med gruppa «The Wanted». Foto: FameFlynet
POPULÆRE: Siva Kaneswaran (nr. 2 fra høyre) har sammen med bandkollegaene Nathan Sykes, Tom Parker, Max George og Jay McGuiness gjort stor suksess med gruppa «The Wanted». Foto: FameFlynetVis mer

Svarte først nei på frieriet

- Jeg liker ikke overraskelser og dette var virkelig en overraskelse, sier forloveden til «The Wanted»-stjernen.

SEOGHØR.NO: Etter seks år som kjærester har den britiske artisten Siva Kaneswaran (25) forlovet seg med Nareesha McCaffrey.

Kaneswaran, kjent fra boybandet «The Wanted», fridde med en tre karat stor diamantring under et bursdagselskap hun hadde arrangert for ham. 

- Å planlegge frieriet var som en militæroperasjon. Jeg kunne ikke en gang fortelle det til guttene i bandet i tilfelle de kom til å avsløre det, sier han til magasinet Hello!, ifølge Contactmusic.com.

Sangfuglen hadde planlagt frieriet en stund, men ventet på det perfekte tidspunktet.

- Jeg kjøpte ringen for flere månder siden. Jeg elsker henne. Hver eneste bit av henne.

Kjæresten hadde ingen anelse om hva som var i vente.

- Da jeg fridde holdt jeg en liten tale, og sa til henne: «Den beste gaven du kan gi meg er å si ja til å bli kona mi». Hun svarte først nei, og så ja. Det er typisk hennes humor, men jeg holdt nesten på å besvime.

Nå gleder de begge to seg til å begynne å planlegge bryllupet.

- Jeg er fremdeles i sjokk. Jeg liker ikke overraskelser og dette var virkelig en overraskelse. Men jeg ble så glad, forteller den kommende bruden.

LES OGSÅ: Lindsay Lohan koblet til «The Wanted»-medlem