Nicole Falciani og Eric Saade:

Svarer på utroskapsryktene

Paret var forlovet - så tok forholdet plutselig slutt. I ettertid har det blitt spekulert på om årsaken var utroskap.

KNUST: Etter fem år avsluttet Eric Saade (30) forholdet med Nicole Falciani (23). Foto: NTB
KNUST: Etter fem år avsluttet Eric Saade (30) forholdet med Nicole Falciani (23). Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da nyheten kom om at Nicole Falciani (23) og Eric Saade (30) gikk hver til sitt, begynte mange å spekulere på årsaken bak bruddet. Paret, som skulle ta det neste steget opp kirkegulvet, gjorde det heller slutt.

Artisten Eric Saade ble for alvor kjent for det norske folk i 2012, da han teamet opp med Tone Damli (32) med låten «Imagine». I nyere tid har han imidlertid fått mye oppmerksomhet for kjærlighetslivet sitt - ikke bare karrieren.

Det var i mai 2020 det ble kjent at han og Falciani gikk hver til sitt, etter fem år sammen.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

På nyttårsaften i 2019 gikk Saade ned på kne i Dubai og paret forlovet seg. Falciani publiserte i ettertid en video på sin Youtube-kanal om frieriet. 23-åringen brukte månedene etter forlovelsen på planlegging og delte hyppig om forberedelsene på Instagram.

Bryllupet, som skulle stå i Italia, ble imidlertid utsatt på grunn av den stadig pågående coronapandemien.

- Slutt ut av det blå

Nicole Falciani har lenge vært åpen om de tøffe månedene etter bruddet, og har valgt å dele kjærlighetssorgen med følgerne sine hele veien.

Og i høst åpnet den svenske influenseren seg om bruddet på Instagram etter en spørsmålsrunde. Da en av følgerne spurte om årsaken til bruddet, svarte Falciani bestemt.

- Det som skjedde var kort sagt at han gjorde det slutt ut av det blå, da han sa at han ikke likte personligheten min. Noe han kom fram til da vi skulle gifte oss, etter at han hadde valgt å fri og etter at vi hadde vært sammen i fem år, skrev hun den gang.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Expressen meldte den gang at de hadde vært i kontakt med Saade, men at han ikke ønsket å kommentere uttalelsen fra eksforloveden.

Eric Saade har vært mer ordknapp om bruddet enn eksen, men i fjor sommer brøt han tausheten i et Instagram-innlegg - som siden er blitt slettet.

- Noen forstår kanskje hvorfor jeg har vært fraværende. Jeg valgte å forlate forholdet mitt fordi jeg hadde det ikke bra i forholdet vårt. Iblant blir ikke alt som man tenker, skrev han da.

LOVE ISLAND: Mie Cappelen og Ali Esmael fant kjærligheten på programmet «Love Island» i vinter. Siden da har det oppstått flere rykter om brudd mellom paret. Nå svarer de på ryktene. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Svarer på ryktene

Selv om det begynner å bli en stund siden bruddet ble kjent, har ikke interessen for den brutte forlovelsen gitt seg. Nylig meldte Hänt at Falciani har valgt å svare på en del av spekulasjonene som har oppstått.

Det gjorde hun i forbindelse med en spørsmålsrunde på Instagram, da en følger spurte om hun hadde vært utro.

- Det er veldig, veldig falskt. Jeg har ikke vært utro. Hvis du er i et forhold og er interessert i noen andre, avslutter du forholdet før du faktisk lar noe skje, svarer hun.

Men hun røper imidlertid at hun har vært involvert i utroskap i et av sine tidligere forhold, uten å nevne navn.

Se og Hør har kontaktet Eric Saades manager, Tomas Lingman, i forbindelse med Falcianis nyeste uttalelser - foreløpig uten å få svar.

OVERRASKER: Mie og Ali fant kjærligheten på «Love Island». Nå forteller de om hvordan det første året har vært, og avslører at ting ikke gikk helt som det skulle på tampen av året. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Forelsket igjen

Etter det turbulente bruddet ser det for øvrig ut til at begge har gått videre og er lykkelige i sine nye forhold. Fem måneder etter bruddet hadde Saade funnet tonen med influenseren Hanna Schönberg (22).

Falciani, som har delt mye om kjærlighetssorgen, har på sin side meddelt at hun har funnet lykken på ny og er i et forhold med barsjefen Adem Berisha (29).

- Jeg datet ikke for å finne en ny eller for å forelske meg, men så kom han og gjorde meg så sinnsykt forelsket, skrev hun på bloggen sin i fjor høst, ifølge Expressen.

I starten av januar delte hun for øvrig en oppsummering av fjoråret på Instagram-profilen sin, der den nye kjæresten også figurerer.

- Dette året har bokstavelig talt vært en berg- og dal-bane. Det har vært det tøffeste året for meg personlig. Jeg fikk hjertet mitt knust (...) Jeg ble ny programleder for «Paradise Hotel». Jeg hadde en fantastisk sommer med familie og venner. Jeg fikk meg bil. Jeg ble forelsket, skrev hun blant annet.

LES OGSÅ: - Det villeste dere har sett

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer