Kylie Jenner, Hailey Bieber og Selena Gomez:

Svarer på «trekantdrama»

Realitystjernen har sett seg lei av fansens spekulasjoner.

RESPONDERER: Kylie Jenner var raskt ute med å sette en stopper på rykter. Foto: Mario Anzuoni/REUTERS/NTB
RESPONDERER: Kylie Jenner var raskt ute med å sette en stopper på rykter. Foto: Mario Anzuoni/REUTERS/NTB Vis mer
Publisert

Artist og skuespiller Selena Gomez (30) har blitt satt opp mot modell Hailey Bieber (26) i en årrekke - og fansen har lenge vært overbevist om at stemningen ikke er god mellom dem.

Sistnevnte er gift med artist Justin Bieber (28), mens Gomez datet artisten av-og-på gjennom ti år før han giftet seg med sin nåværende kone.

Det var derfor mange som fikk hakeslep da Gomez og Bieber stilte opp på bilder sammen i høst, trolig for å vise verden at de slettes ikke er uvenner. Fansen er likevel ikke overbevist.

Nå er Gomez nok en gang satt opp mot Bieber - men denne gangen er det realitystjernen Kylie Jenner (25) som må ta mesteparten av kritikken.

Bilder vekket oppsikt

Frem til nylig var Kylie Jenner den mest fulgte kvinnen på Instagram, med 380 millioner følgere. Onsdag var tronen kapret av Gomez, ifølge Independent, og torsdag har profilen nådd 381 millioner følgere.

Flere fans spekulerte på om det var derfor Jenner «tilfeldigvis» sendte det som flere mente var et saftig stikk i retning Gomez, med hjelp av sin gode venninne Hailey Bieber.

«Jeg var uheldig og laminerte brynene mine for mye», sa Gomez i en video, publisert tidligere denne uken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer