Helene Olafsen og Jørgen Nilsen:

Svarer på «Skal vi danse»-ryktene

Avkrefter at det skjedde noe i kulissene i 2017.

PAR I HJERTER: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen traff hverandre under innspillingen av «Skal vi danse» høsten 2017. Etter innspillingen ble det kjent at de hadde funnet kjærligheten. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
PAR I HJERTER: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen traff hverandre under innspillingen av «Skal vi danse» høsten 2017. Etter innspillingen ble det kjent at de hadde funnet kjærligheten. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått litt over ett år siden det ble kjent at «Senkveld»-programlederen Helene Olafsen (29) og «Skal vi Danse»-profilen Jørgen Nilsen (29) hadde funnet kjærligheten. De traff hverandre under innspillingen av det populære danseprogrammet høsten 2017 - hvor de sammen danset seg inn til en førsteplass.

Siden den gang har den tidligere snowboardproffen vært på «alles» lepper - blant annet som «Senkveld»-profil sammen med makkeren Stian Blipp (29).

Tidligere i år ble det også kjent at Olafsen og Nilsen hadde flyttet inn i nytt hus sammen og dermed blitt samboere. Og ikke nok med det: under premieren på årets første« Senkveld»-innspilling kunne Olafsen også avsløre at paret venter sitt første barn sammen.

HISTORIEFORTELLING: Stian Blipp forteller om hvordan han sjekket opp kona Jamina Iversen. Helene er midlertid ikke veldig imponert. Vis mer

Det er med andre ord mye som skjer for det populære paret om dagen. Nilsen er denne høsten igjen aktuell som danser i «Skal vi danse» på TV 2.

I en ny episode av podkasten «Må på behandling» med Morten Ramm (41), forteller eks-snowboardkjøreren nå om forholdet med Nilsen - og hvordan ting foregikk da de traff hverandre som danser og dansepartner høsten 2017.

VÅRBABY: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen blir etter planen foreldre i starten av mars. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
VÅRBABY: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen blir etter planen foreldre i starten av mars. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Fant kjærligheten med dansepartneren

På dette tidspunktet var både Nilsen og Olafsen i respektive forhold med noen andre, og i podkasten forteller den tidligere snowboardkjøreren at det ikke skjedde noe i kulissene da danseprogrammet ble spilt inn.

I podkastepisoden blir Olafsen blant annet spurt om hvor fort forelskelsen mellom paret kom.

- Jeg tror han (Jørgen, journ.anm.) ble forelsket ganske tidlig. Men jeg tror ikke jeg skjønte det før mot slutten. Og jeg skjønte ikke at jeg var det før lenge etterpå [ …]. Jeg har jobbet tett med gutter i idrett hele livet, så jeg klarte ikke å skille det fra andre, sier hun om «Skal vi danse»-tiden, og fortsetter:

RETRO: Stian Blipp er i dag en av landets mest profilerte programledere. Det mange - inkludert makker Helene Olafsen - har glemt, er at han deltok i «Norske Talenter» i 2009. Vis mer

- Jeg sa til kjæresten min: «Du, jeg tror jeg og Jørgen er sjelevenner». Det sa jeg ganske tidlig. Så jeg synes vi funket bra å jobbe sammen, og var veldig fornøyd med partnerskapet, så jeg skjønte ikke det før etter lang tid.

I podkasten snakker den populære programlederen også om forventningene hun har til å bli mor, og røper at hun håper hun blir en kul mamma.

- Jeg håper jeg blir en mamma som drar på surfeferie og surfer, sier Olafsen i podkasten.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Olafsen til denne saken, foreløpig uten hell.

Venter barn

Det var på sesongpremieren av årets «Senkveld»-sesong at Helene Olafsen avslørte at hun og samboeren Jørgen Nilsen venter sitt første barn - til stor overraskelse hos makkeren Stian Blipp.

- Både jeg og Jørgen gleder oss stort til å møte den lille. Vi er, i likhet med vår nærmeste familie og venner, veldig spente, sa Olafsen til Se og Hør da babynyheten ble kjent.

Den gang fortalte også Olafsen at hun synes det var vanskelig å ta inn det faktum at hun hadde blitt gravid.

- Jeg ble jo selvfølgelig veldig glad. Det er jo en vanvittig gave. Men jeg ble også litt perpleks, på en måte. Det er så stort at jeg kanskje ikke klarte å ta det inn helt med en gang, det er jo sikkert en grunn til at man skal gå gravid i ni måneder. Man skal kjenne på det og bli vant til det og forberede seg, sa Olafsen da.

Nyheten om familieforøkelsen kom bare få måneder etter at Olafsen og Nilsen avslørte at de skulle bli samboere. I begynnelsen av juni fortalte programlederen at paret hadde kjøpt seg hus sammen.

KLEINT: Helene Olafsen blir utfordret av Mads Hansen og må på en rekke dates i ukens «Senkveld». Det mennene ikke visste, var at det hele var skjult kamera. Video: TV 2 Vis mer

Nilsen og Olafsen gjorde seg veldig godt bemerket for sine danseferdigheter da de deltok i «Skal vi danse» i 2017.

I løpet av konkurransen, der de sammen gikk helt til topps, utviklet duoen et nært vennskap, som senere skulle bli til kjærlighet. I september 2018 bekreftet de overfor Se og Hør at de var i et forhold.

Nyheten kom bare måneder etter at Olafsen hadde blitt singel, da forholdet med Johan Salveson tok slutt i mai samme år. Fire måneder før den tid, gikk også Nilsen gjennom et brudd.

LES OGSÅ: - All tid vi får sammen er en bonus

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer