Karianne Vilde Wølner og Kristian Spetalen:

Svarer på ryktene

- Kjøpte den før vi visste om det.

FORLOVET: Kristian Spetalen og Karianne Vilde Wølner har siden i fjor sommer vært forlovet. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
FORLOVET: Kristian Spetalen og Karianne Vilde Wølner har siden i fjor sommer vært forlovet. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For godt over to år siden kunne tidligere «Farmen»-profil og influenser Karianne Vilde Wølner (29) bekrefte at hun hadde fått seg kjæreste.

Hennes utkårede var ingen ringere enn milliardærsønnen Kristian Spetalen (28), sønn av Øystein Spetalen (61).

Siden har det gått slag i slag for paret. I fjor sommer røpet de gladnyheten om at de hadde blitt forlovet, og i desember 2022 ønsket de datteren Olivia velkommen til verden.

Nå forteller Spetalen ytterligere om hvordan han møtte Wølner for første gang i podkasten «Jennie & Karianne», som ledes av hans forlovede og Jennie Sofie Lie Pickl (22).

Sophie Stray Spetalen er aktuell med låten «Serve You». Video: Nora Skavhaug, Instagram/Tiktok/@sophiestray. Bilder: Thomas Qvale. Vis mer

- Prøvde å imponere

Det hele startet på Instagram. Spetalen hadde nemlig fått et godt øye til Wølner og bestemte seg for å kontakte henne.

- Nei altså, det startet vel med en frekk «DM» fra min side. Så hadde vi vår første date hjemme hos meg i kollektivet, under corona. Jeg sa at jeg skulle lage mat til henne, men det var jo bare for å prøve å imponere, slik at hun skulle si ja. Men vi bestilte jo selvfølgelig sushi, forteller Spetalen.

Videre legger han ikke skjul på at han på forhånd hadde sine bekymringer før han møtte Wølner.

- Nei, altså, som alle første ganger ser man jo litt på utseende, men jeg var jo redd for at hun skulle være en sånn «basic bitch Insta-dame». Mange følgere, «se på meg» - og hei og hå. Men hun så jo såpass bra ut at jeg tenkte at det kanskje var verdt det. Og det viste jo seg at hun var en livlig og utadvendt jente.

ÅPNER OPP: Karianne Vilde Wølner åpner seg om samboerskapet med Kristian Spetalen. Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

Det første møtet var derimot ikke bare mellom dem to. Paret avslører at det ble en slags dobbeltdate med to av vennene deres, men på den kanten var det ingen god match.

Svarer på ryktene

Bare kort tid etter at Wølner og Spetalen hadde delt på Instagram at de hadde forlovet seg, ble det også kjent at de ventet sitt første barn.

En periode som i utgangspunktet skulle være noe å glede seg over, ble også fylt med rykter om at «Farmen»-profilen bare ble fridd til fordi hun ble gravid.

Akkurat dét ønsker Spetalen nå å svare på. I episoden legger han ikke skjul på at det var viktig for ham å forsikre henne om at ringen hadde blitt kjøpt før de visste om graviditeten.

- Jeg hadde kjøpt en ring i mars-april i fjor. Så fant vi ut av graviditeten tre uker etterpå eller noe. Og da tenkte jeg at hun kanskje kom til å tro at jeg fridde fordi hun var gravid. Jeg tror det første jeg sa da jeg gikk ned på kne var at jeg lovet at jeg kjøpte denne før, og at jeg hadde kvitteringen.

UKJENT REISEFØLGE: I våres ble det kjent at Tiktoker Anny Isabella Øvrehus hadde blitt singel etter flere års forhold. Men nå er det flere som lurer på om hun er sammen med eksen etter en ferietur og some-videoer fra et veldig kjent kjøkken. Video: Thea Hope, Jenny Emilie Aas/ Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Den ultimate avvisningen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer