Jennifer Lawrence:

Svarer på ryktene

- Skulle ønske jeg kunne svare noe mer spennende.

KLAR TALE: Jennifer Lawrence havnet midt i ryktestormen. Her avbildet med Liam Hemsworth i 2015. Foto: Jim Ruymen / Shutterstock Editorial / UPI / NTB
KLAR TALE: Jennifer Lawrence havnet midt i ryktestormen. Her avbildet med Liam Hemsworth i 2015. Foto: Jim Ruymen / Shutterstock Editorial / UPI / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere i år ga artist Miley Cyrus (30) ut låten «Flowers», og det florerte rykter om at sangen handlet om eksmannen Liam Hemsworth (33). Hemsworth er best kjent fra «Hunger Games»-filmene, hvor han spilte mot den verdenskjente stjernen Jennifer Lawrence (32).

Da de spilte mot hverandre oppsto det også den gang rykter om en mulig romanse, det til tross for at Hemsworth fremdeles var i et forhold med Cyrus. I musikkvideoen til «Flowers» mener flere at 30-åringen kom med et aldri så lite stikk mot Lawrence.

Hun var nemlig kledd i en gullkjole som liknet litt på en kjole Lawrence tidligere har båret under en «Hunger Games»-premiere.

Nå kommenterer filmstjernen ryktene.

- Det er et rykte

I en fersk episode av «Watch What Happens Live» med Andy Cohen (55), får skuespilleren i et segment spørsmål om det var en flørt mellom henne og Hemsworth.

Hun slår fort ned på påstanden, skriver Entertainment Online.

- Det er ikke sant. Jeg skulle ønske jeg kunne svare noe mer spennende, men det er ikke sant. Det er et rykte, sier hun.

Videre forklarer Lawrence at det er kjent at hun og Hemsworth har delt et kyss utenfor lerretet, men at det var flere år etter det ble slutt mellom han og Cyrus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer