«Vanderpump Rules»:

Svarer på ryktene

Det florerer for tiden rykter om at Lisa Vanderpump visste om utroskapen i flere måneder.

RYKTER: Det har over en lengre periode florert rykter om at Lisa Vanderpump var klar over hva som skjedde bak lukkede dører. Foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock/NTB
RYKTER: Det har over en lengre periode florert rykter om at Lisa Vanderpump var klar over hva som skjedde bak lukkede dører. Foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I flere måneder har utroskapsskandalen i «Vanderpump Rules» fylt spalteplassene, og fansen ble mildt sagt sjokkerte over Tom Sandoval (39) og Raquel Leviss' (28) enorme svik mot Ariana Madix (37).

Sandoval var nemlig sammen med Madix i ni år og Leviss var en av hennes nærmeste venninner. Til tross for det valgte de likevel å gå bak ryggen hennes i hele syv måneder.

Avsløringene fortsetter å komme på løpende bånd, og denne uken var det duket for seriens første «reunion», hvor alle samles for å snakke om høydepunktene fra årets sesong.

Dette er en dag alle trofaste fans har ventet spent på i lang tid. Nå skal mer av skittentøyvasken blottlegges for offentligheten, og det har lenge florert rykter om at blant andre Lisa Vanderpump (62) visste om utroskapen i flere måneder, ifølge Page Six.

«Vanderpump Rules» er ved veis ende, og under «The reuinion» møtes Ariana Madix og Tom Sandoval. Video: Bravo/Jenny Emilie Aas Vis mer

Svarer på ryktene

Tirsdag kveld konfronterte en av Page Six' reportere Vanderpump om ryktene, men hun holdt derimot kortene tett til brystet.

- Jeg mener, jeg skal ikke avsløre noe, sa hun under et arrangement på The Aster i Hollywood, hvor hun og utøvende produsent Alex Baskin diskuterte serien.

Baskin har tidligere gjort det kjent at seerne kan forvente seg en «twist» mot slutten av gjenforeningsepisodene. Det har også blitt nevnt at avsløringen er så sjokkerende at det kan påvirke rollebesetningen drastisk.

EKSPAR: Tom Sandoval og Ariana Madix var sammen i ni år. Foto: Rob Latour/Shutterstock/NTB
EKSPAR: Tom Sandoval og Ariana Madix var sammen i ni år. Foto: Rob Latour/Shutterstock/NTB Vis mer

- Jeg sier ikke hva det er, fortsatte den tidligere «Real Housewives of Beverly Hills»-profilen, før hun spøkte videre:

- OK, jeg skal fortelle deg - det er jeg som ligger med Andy Cohen.

- Latterlig holdning

Til tross for at realitystjernen fortsatt holder ting hemmelig, var det likevel flere av de andre «Vanderpump Rules»-profilene som hevet øyenbrynene da hun forsvarte Sandoval under gjenforeningen, ifølge Page Six.

Medkollega Lala Kent (32) var nemlig mer enn klar for å svartmale Sandoval og kalte ham blant annet for et «farlig menneske». Samtidig sammenliknet hun han også med sin eksforlovede Randall Emmet (52), som angivelig skal ha vært utro mot henne.

«Vanderpump Rules» runder av årets sesong med tidenes reunion. Video: Bravo/Jenny Emilie Aas Vis mer

- Sandoval er Randall. Gi det ti år. Han er Randall Emmett. Det er helt skremmende. Jeg klarte ikke å få Randall til å bli værende hjemme, og når alt ble offentlig, klarte jeg ikke å få ham ut av huset, sa Kent.

Det tok ikke lang tid før Vanderpump grep inn, som mente at Kent gikk langt over streken.

- Lala, det er faktisk en latterlig holdning å begynne å si at Sandoval er en farlig person.

Kent fant seg ikke i 62-åringens innblanding og responderte med at hun «ikke spurte om noen andres mening», mens Vanderpump hevdet at det uansett var hennes mening.

LES OGSÅ: «Affærene er bare toppen av isfjellet»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer