SAG Awards:

Svarer på ryktene

«White Lotus»-stjernen virket irritert da hun sto på scenen.

SUR?: Aubrey Plaza fikk nettet til å koke natt til mandag. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
SUR?: Aubrey Plaza fikk nettet til å koke natt til mandag. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Natt til mandag denne uken ble den ærverdige prisutdelingen SAG Awards avholdt i Los Angeles. Det var en stjernespekket anledning, og flere av Hollywood storheter hadde tatt turen for å hylle de ulike film og tv-produksjonene fra 2022.

Norske Angelina Jordan (17) opptrer for fotballstjernene, blant annet Messi og Mbappe, på «The Best FIFA Football Awards». Video: Klaus Fjellro / Rød løper / TV 2. Vis mer

Et av de mest omtalte programmene fra fjoråret, «White Lotus», stakk ikke overraskende av med en pris - nemlig for beste ensemble i en dramaserie. Da hele rollebesetningen fra sesong to kom opp på scenen var det ikke takketalen som fikk oppmerksomhet - det var skuespiller Aubrey Plazas (38) «sure» mine.

Under takketalen så hun nemlig tydelig brydd og irritert ut, og skal angivelig ha sagt ordene «Jesus Christ» med et oppgitt uttrykk. På Twitter har noen også spekulert på om hun sa en enda styggere frase.

Forklarer

Nå kan en av Plazas medskuespillere fortelle hva som faktisk skjedde under takketalen. Ifølge Jon Gries (65) var ikke Plaza sur eller irritert i det hele tatt. Han forteller til Page Six at han ga Plaza beskjed om å se fremover fordi det sto omtrent 15 mennesker foran henne.

Flere har også spekulert på om Plaza ble sur fordi Gries påpekte at brystet hennes var i ferd med å falle ut av kjolen. 65-åringen bekrefter at han påpekte at nettopp det var i ferd med å skje - men hevder at Plaza satte pris på beskjeden.

Cristian Brennhovd forteller hva som er status mellom han og den svenske influenseren Paulina «Paow» Danielsson. Video: Thea Hope Vis mer

- Jeg tror hun prøvde å insinuere at det ikke ville vært noe problem dersom brystvorten hennes var synlig, sier Gries og refererer til at Plaza sa: «Jesus Christ».

- Det er hennes humor, den er tørr og bitende.

Avviser ryktene

Gries forteller også at det var flere som trodde Plaza var sur for at hun ikke fikk snakke på podiet da «White Lotus» vant den gjeve prisen. Det avkrefter 65-åringer og sier at rollebesetningen var helt enige om at F. Murray Abraham (83) skulle holde takketalen.

Parene får en intim utfordring i «Gift ved første blikk», noe flere av dem synes er kleint og litt ubehagelig. Video: Luna Lea / Discovery+ Vis mer

- Vi ville at han skulle snakke, det ville vi alle. Han er F. Murray Abraham! Han er en legende, sier han.

Gries avslører også at han for sendte Plaza en melding for å høre om hun faktisk hadde blitt irritert på scenen. Hun skal da ha svart at det var hun slett ikke.

LES OGSÅ: Forholdet vekker oppsikt: - Gjør meg kvalm

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer