Hailey Bieber:

Svarer på ryktene

- Akkurat nå er den på størrelse med et eple.

EKTEPAR: Justin Bieber og Hailey Bieber har vært gift siden 2018. Matt Baron/Shutterstock/ NTB

EKTEPAR: Justin Bieber og Hailey Bieber har vært gift siden 2018. Matt Baron/Shutterstock/ NTB

Vis mer
Publisert

Det skal ikke mye til før graviditetsryktene begynner å svirre rundt Hollywood-stjernene, og Hailey Bieber (26) er intet unntak.

Hailey er gift med popstjernen Justin Bieber (28), og er selv både modell og eier av sminkemerket «Rhode».

Det har flere ganger gått rykter om at stjerneparet venter barn, og spesielt rundt Met-gallaen i fjor, hvor Justin hvilte hendene på Haileys mage satte fyr på ryktebørsen.

Dette viste seg derimot å bare være en hyggelig gest.

Baby er ikke årsaken

I forrige uke startet ryktene igjen om at 26-åringen var gravid, og flere tok til Twitter for å diskutere saken.

«Er Hailey Bieber gravid? Jeg føler det på meg», skrev en.

SETTER SINNET I KOK: Hailey Bieber satte sinnet i kok hos flere etter at hun delte denne videoen på Tiktok. Video: Tiktok. Reporter: Maja Walberg Klev Vis mer

En annen delte en video hvor en paparazzi spurte Hailey om hun er gravid mens hun kjøpte en kaffe.

Natt til tirsdag valgte Hailey å avkrefte ryktene. Det gjorde hun på sin egen Insta-story med et bilde av magen sin. Til bildet forklarte hun hvorfor magen hennes har blitt større.

SMERTEFULT: Hailey viser frem magen, som har blitt oppblåst på grunn av den store cysten. Foto: Skjermdump fra Instagram / haileybieber
SMERTEFULT: Hailey viser frem magen, som har blitt oppblåst på grunn av den store cysten. Foto: Skjermdump fra Instagram / haileybieber Vis mer

Rhode-gründeren kan fortelle at hun har en stor cyste på den ene eggstokken.

- Akkurat nå er den på størrelse med et eple, skriver 26-åringen.

REDD: Justin Bieber er gjest hos Ellen DeGeneres, og forteller åpenhjertig om hvorfor han var nervøs før han skulle fri til kona Hailey Bieber. Vis mer

Cyster på eggstokkene er noe som ifølge Helse Norge kan oppstå av lidelser som endometriose og PCOS, men dette bekrefter imidlertid stjernen at ikke er tilfelle hos henne.

- Jeg har fått cyster på eggstokkene flere ganger før og det er aldri gøy, skriver hun videre på Instagram.

Flere medier har omtalt saken, deriblant People.

Ifølge Healthline vil flesteparten av kvinner oppleve å utvikle en cyste på eggstokkene i løpet av sin levetid. De er vanligvis verken farlige eller smertefulle. Hailey skriver derimot på Instagram at cysten gjør at hun er i smerter, føler seg oppblåst, samt at det tukler med humøret hennes.

HOUSETOUR: Justin Bieber viste følgerne sine hjemmet han deler med kona, Hailey Bieber, i Beverly Hills. Huset har en verdi på 77 millioner kroner, ifølge Daily Mail. Video: Instagram.com/justinbieber Vis mer

Vil ha baby, men ikke nå

I et intervju med Wall Street Journal i februar fortalte Hailey åpent om at hun og Justin ikke kommer til å prøve og få barn før om noen år.

- Jeg kan garantere at det iallfall ikke blir noen barn i år.

Likevel gjorde hun det klart at dette er noe de ønsker i fremtiden, men at det akkurat nå er hektisk for dem begge. Karrieren er det som står i fokus, og hun har flere ting hun vil oppnå før hun vil bringe et barn inn i verden.

Hailey erkjente også at hun alltid har sett for seg å få barn i ung alder, men at hun hittil, i en alder av 26 år, føler seg for ung.

Justin har også vært åpen om ønsket om å starte en familie med Hailey. I et intervju med Ellen DeGeneres i 2020, røpte superstjernen at han vil ha barn når Hailey føler seg klar.

- Jeg personlig vil ha mange barn, men det er Haileys kropp så dermed er det opp til henne, fortalte han på talkshowet.

LES OGSÅ: - Regningen er min!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer