Matthew McConaughey:

Svarer på ryktene

- Alt jeg kan si er at det kom tilbake.

FORNØYD: Skuespilleren er ikke lenger bekymret for å vise frem håret. Foto: REX / Shutterstock / NTB
FORNØYD: Skuespilleren er ikke lenger bekymret for å vise frem håret. Foto: REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen Matthew McConaughey (52) har ikke bestandig hatt så langt eller fyldig hår som vi er vant til å se han med i dag. På 90-tallet slet han med hårtap og bestemte seg til slutt for å barbere bort alt.

Det kommer frem i stjernens nye selvbiografi «Greenlights». I årene som gikk ble imidlertid håret hans fyldigere, noe som fikk flere til å spekulere på om han hadde gjennomgått en hårtransplantasjon.

Nå svarer 52-åringene på ryktene. New York Post er blant mediene som omtaler saken.

PÅ 90-TALLET: Slik så McConaughey ut før han fant kremen som han hevder reddet hårfestet hans. Foto: Agf / REX / Shutterstock editorial / NTB
PÅ 90-TALLET: Slik så McConaughey ut før han fant kremen som han hevder reddet hårfestet hans. Foto: Agf / REX / Shutterstock editorial / NTB Vis mer

Ifølge stjernen ble en krem løsningen på hårtapet, og han forklarer at han smører hodebunnen med denne kremen hver dag i ti minutter.

- Hvordan det vokste ut igjen? Det er et mysterium. Alt jeg kan si er at det kom tilbake. Jeg har mer hår nå enn i 1999, forteller han i et intervju med LADBible.

Stjernen understreker også at han er fullt klar over ryktene som har florert om en mulig hårtransplantasjon.

HÅRTRANSPLANTASON: I serien «Lisa &Henrik» får vi bli med når Henrik Borg skal ta hårtransplantasjon. Video: Rød Løper/Steffen Pettersen Vis mer

Ble stoppet på gaten av lege

McConaughey forteller videre i intervjuet at han ble stoppet på gaten av en lege som kunne informere om at bilder av stjernen ble brukt på en internasjonal konferanse for hårtransplantasjon.

Der skal en dansk kirurg tatt æren for skuespillerens «nye» manke.

- Legen spurte om å kjenne på håret mitt. Da sa han: «Du har jo ikke tatt hårtransplantasjon», og jeg svarte: «Det var det jeg sa, selvfølgelig har jeg ikke det!» fortsetter han lattermildt.

OPERASJON: Richard Liedholm fra «Ex on the Beach» fikk gjennomført hårtransplantasjon. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

Har ikke brukt deodorant på flere år

Dette er ikke første gangen McConaughey deler detaljer rundt sin egen kropp. I et intervju med People i 2005 var han svært ærlig da han fikk spørsmål om hva han mener en mann burde lukte.

- Som en mann. Jeg har ikke brukt deodorant på over 20 år, avslørte han.

En som satte seg et mål om å finne ut hva slags kroppslukt «True Detective»-skuespilleren hadde, var komiker Yvette Nicole Brown.

Hun fikk sjansen da de jobbet sammen på filmen «Tropic Thunder» i 2008. I fjor gjestet Brown radioprogrammet The Jess Cagle Show og kunne fortelle at McConaughey slettes ikke luktet ekkelt.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

- Han hadde ikke en vond lukt. Han lukter som granola og et godt liv. Han har en søt, søt lukt som bare er hans, og den er ikke muggen eller rar.

LES OGSÅ: Overrasket på rød løper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer