Camilla Cabello:

Svarer på ryktene

En video på superstjernas TikTok har fått ryktene til å svirre den siste uka.

SVARER: Camila Cabello har befunnet seg midt i en rykteflom den siste tida. Nå svarer hun. Foto: Broadimage/ REX/ NTB
SVARER: Camila Cabello har befunnet seg midt i en rykteflom den siste tida. Nå svarer hun. Foto: Broadimage/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2019 sto Camila Cabello (24) og Shawn Mendes (23) for en av de mest spilte hitlåtene det året, nemlig «Señorita». Låta var imidlertid starten på en rykteflom om en gryende romanse mellom duoen.

De ble nemlig i flere uker observert tett omslynget, og flere var skråsikre på at de hadde blitt mer enn bare venner. I september 2019 bekreftet imidlertid Mendes at han hadde fått seg kjæreste, og senere det året kom det fram at Cabello var hans utkårede.

FIKK KRITIKK: Shawn Mendes og Camila Cabello har blitt fortalt at de kliner som fisk. Slik svarer de. Video: @shawnmendes. Vis mer

Viste fram mystisk diamantring

Nylig svirret ryktene igjen rundt det populære stjerneparet. Og dét på grunn av en video 24-åringen delte på TikTok.

På videoen danser Cabello til sin egen sang «Don't Go Yet», men det er noe annet enn dansen som fanget oppmerksomheten til ivrige følgere.

På sin venstre ringfinger hadde hun nemlig det som så ut som en diamantring, noe som fikk fansen til å spekulere på en forlovelse mellom stjerneparet.

Torsdag kveld gjestet Cabello «The Tonight Show», hvor hun ble konfrontert med forlovelsesryktene. Det melder People.

- Oh, er dette siste nytt?, sier hun ved spørsmål om den mystiske diamantringen, og fortsetter:

- Nei, folkens. Han har ikke fridd og jeg er ikke forlovet, forsikret hun talkshow-verten Jimmy Fallon (46).

Hun forklarer at hun aldri husker hvilken hånd forlovelsesringen skal være på, som i USA er motsatt av i Norge, og at det rett og slett var en glipp.

POPULÆR: Benjamin Jayakoddy har blitt en kjent danser i «Skal vi danse», som igjen har ført til flere spekulasjoner rundt han og hans dansepartnere opp gjennom. Reporter: Martine Johansen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Tatoverte kjæresten

«Havana»-sangeren forteller at foreldrene hennes er gift, men at begge har mistet gifteringene sine, og at heller ikke moren vet hvilken hånd ringen skal være på.

Under intervjuet benytter Cabello sjansen til å spørre Fallon hvilken hånd som er den «riktige», men innser raskt at heller ikke han er helt sikker. 46-åringen forteller nemlig at han ikke bruker gifteringen sin, men at han heller har en tatovering på ryggen som symboliserer bryllupet.

GIFTER SEG: Camilla Lorentzen og Julie Vistnes skal gifte seg! Video: Camillalor / Instagram Vis mer

- Jeg har også en tatovering av Shawn på korsryggen min. Det står «Shawn Mendes», fleiper 24-åringen, og legger seinere til hva det egentlig er som står på ryggen hennes:

- Jeg har tatovert «señor», og han har «señorita».

Ukomfortabelt og stygt

Cabello har tidligere vært åpen om at forholdet mellom henne og Shawn ikke alltid er like perfekt som det kan virke. I et lengre innlegg på Instagram i november 2020 skrev hun om følelsen av å være i et forhold:

«Jeg har lært mye om kjærlighet fra denne fyren. Det er ikke bare de glade og lykkelige stundene du ser på bilder eller på video», åpnet hun innlegget med.

«Når du er i et forhold med noen føles det som de er et speil som reflekterer deg tilbake på deg selv. Jeg må konstant konfrontere min frykt, angst, usikkerhet, tankesett og det jeg tror om livet og meg selv. Det er ikke så enkelt som det ser ut på bilder alltid. Noen ganger er det sølete, ukomfortabelt og stygt».

Hun la imidlertid ikke skjul på at det likevel ikke er noe sterkere enn kjærlighetens kraft, og at man lærer å være sterkere, tøffere og bedre enn du var dagen før.

«Det er så instinktivt for oss å elske, selv om tankene våre prøver å verne oss mot det noen ganger, men det hører til vår natur som mennesker å elske», skrev hun videre, og la til:

«Å være forelsket betyr at man velger den personen igjen og igjen, til å gå gjennom det utfordrende med. Og det er mye vakrere, råere og mer ekte enn det perfekte».

Frieriet til denne mannen gikk ikke helt etter planenNon Stop-video av Sondre Rahm, Christian Wehus, Nicolai Alcaniz og Emrik Sager. Vi lager Norges beste viralprogram - som daglig serverer deg de beste viralvideoene fra internetts verden. Takk for at du ser på Non Stop! Vis mer

LES OGSÅ: Stjernens ukjente fortid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer