Birgit Skarstein og Helene Spilling:

Svarer på ryktene

Etter at samboerskapet mellom «Skal vi danse»-profilene ble kjent, er det flere som har klødd seg i hodet.

FLYTTET SAMMEN: Helene Spilling har flyttet sammen med Birgit Skarstein - og nylig møttes de sammen med hver sin dansepartner for å markere begivenheten. Video: Helene Spilling / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken ble det kjent at «Skal vi danse»-profilene Birgit Skarstein (31) og Helene Spilling (24) har blitt samboere.

Duoen har nemlig utviklet et godt vennskap gjennom deltakelsen i TV 2-programmet, og besluttet dermed at Spilling like så godt kunne flytte inn i Skarsteins leilighet på Majorstuen i Oslo. Med på flyttelasset ble også Spillings hund Bobby.

- Jeg tror det blir en fest hver dag. Vi er utrolig like, og hun er veldig sprudlende og har veldig mye energi. Jeg tenker at hun er en fin person å ha rundt seg. Man blir jo i godt humør av den dama, sa Spilling til Se og Hør om det å flytte inn til Skarstein.

OPPMERKSOMHET: Birgit Skarstein og Philip Raabe fikk stående applaus etter deres første dans i «Skal vi danse». Nå forteller hun om oppmerksomheten og den veldig gode kjemien med dansepartneren. Reporter: Emma Eriksson. Video: Steffen Pettersen/ Rød Løper Vis mer

Tror det er tull

Med samboerskapet har det imidlertid også fulgt med en god del reaksjoner. Overfor Se og Hør kan nemlig Spilling fortelle at hun har fått flere spørsmål rundt nettopp akkurat dette.

En gjenganger er at folk lurer på om det faktisk er sant at de har flyttet sammen. Andre har spurt om det er slik at dansepartnerne deres Nate Kahungu og Phillip Raabe, også skal flytte inn med dem.

- Nei, det er bare meg og Birgit, slår Spilling fast, og poengterer at samboerskapet aldeles ikke er en spøk.

GODE VENNER: Skarstein og Spelling flyttet sammen for kort siden, og forsikrer om at de bare er gode venner. Foto: Privat
GODE VENNER: Skarstein og Spelling flyttet sammen for kort siden, og forsikrer om at de bare er gode venner. Foto: Privat Vis mer

Proffdanseren legger til at det meste av reaksjonene har vært positive.

- Det har vært flere som har veldig lyst til at vi skal dele litt videoer for å vise hvordan vi bor og hvordan vi har det, fortsetter hun.

Også Birgit Skarstein har fått lignende reaksjoner. Toppidrettsutøveren sier til Se og Hør at det er fascinerende hvor mange som har fått med seg at hun og Spilling har blitt samboere.

Mange lurer også på om de har blitt kjærester, avslører Skarstein.

- Det er mange som spør, og som synes det er veldig hyggelig. Det er mange som lurer på om vi er kjærester også, men det er vi ikke. Også er det mange som lurer på om vi har flyttet sammen på ekte, eller om det bare er for noen dager. Vi skal bo sammen på ekte, forsikrer hun.

GOD KJEMI: Nathan «Nate» Kahungu og dansepartneren Helene Spilling har fått mye oppmerksomhet i forkant av «Skal vi danse»-premieren. Video: Rød Løper Vis mer

Fortsatt singel

De to jentene er altså bare gode venner, og nå jobber Spilling med å komme seg i orden hjemme hos Skarstein.

- Jeg hadde jo et ekstra rom. Fordi det er corona, så kan man nesten ikke være sosial, og sånn blir det nok lenge, gjennom hele vinteren. Da er det fint å være her og holde hverandre med selskap, i hvert fall, sier hun.

- Hvorfor tror du at folk lurer på om dere er sammen?

- Det kan ha med overskriftene å gjøre. Det kan jo hende at folk har spekulert siden det står at vi har blitt samboere, det kan jo tolkes begge veier, sier Skarstein til Se og Hør.

31-åringen bekrefter at hun fortsatt er singel, og ikke har noen i kikkerten om dagen.

Det var Helene Spilling som i en videosnutt på Instagram i helgen avslørte at hun skulle flytte inn på det ledige rommet i Skarsteins leilighet.

Dansepartneren har hittil bare tilbrakt én natt i sitt nye hjem, men hun stortrives i leiligheten allerede.

- Jeg og Bobby tusler rundt her, men det tar jo litt tid før man føler at det er sitt. Det er en veldig hyggelig leilighet, og nå skal jeg se om jeg klarer å pimpe den opp litt, sier hun lattermildt til Se og Hør.

BLE OVERRASKET: Under et spørsmål om hvorfor paret ikke kysset i finalen, blir Nate overrasket av dansepartneren. Video: Thea Hope/Henriette Eilertsen Vis mer

- Veldig genuin

Duoen utviklet er nært vennskap under «Skal vi danse», og Spilling fortalte nylig til Se og Hør at allerede da hun hilste på Skarstein i starten av programmet, tenkte hun at toppidrettsutøveren virket som en veldig glad og ålreit dame.

- Man merker veldig godt at hun er veldig genuin, og at det ikke er noen maske der, og at dette er en person du kan stole på og snakke med. Jeg og Phillip har vært veldig gode venner, og vi har hjulpet hverandre underveis i «Skal vi danse». Jeg har flere ganger vært inne i dansesalen deres og prøvd å hjelpe Birgit med hvordan man skal danse med armene, har Spilling uttalt.

Spilling har frem til nå bodd hjemme hos foreldrene på Gjerdrum, og sier at samboerplanene ble til under innspillingen av «Skal vi danse».

- Det har egentlig bare vært litt underveis i «Skal vi danse». Så har vi snakket om at jeg hadde lyst til å flytte til Oslo når programmet var over. Jeg og Birgit har fått veldig god kontakt, delte Spilling tidligere denne uken.

LES OGSÅ: - Hun støtter hans nye forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer