Caitlyn Jenner:

Svarer på ryktene om skilsmissen

Caitlyn Jenner åpner opp om den mye omtalte skilsmissen fra Kris Jenner.

ÅPNER OPP OM SKILSMISSEN: I et ferskt intervju åpner Cailtyn Jenner opp om forholdet og skilsmissen fra ekskona, Kris. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER OPP OM SKILSMISSEN: I et ferskt intervju åpner Cailtyn Jenner opp om forholdet og skilsmissen fra ekskona, Kris. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober 2013 kom nyheten om at Kris Jenner (64) og ektemannen Bruce Jenner (70) hadde valgt å gå hver til sitt etter 22 års ekteskap, og året etter signerte de to skilsmissen.

Siden den gang har verden vært vitne til flere offentlige skittentøyvasker, ikke minst da den tidligere friidrettsutøveren og nåværende realitystjernen, som i dag er kjent som Caitlyn Jenner, lanserte sin første selvbiografi, «Mitt hemmelige liv».

Ved siden av å handle om hennes vei fra mann til kvinne, tok den også for seg Caitlyns familie, tidligere ekteskap og oppvekst, noe ekskona satt lite pris på.

Den siste tiden har Caitlyn flere ganger uttalt seg om sin berømte familie, ettersom hun har vært deltaker i realityprogrammet «I'm A Celebrity … Get Me Out Of Here!». I et ferskt intervju med Daily Mail, er det ekskona Caitlyn og deres skilsmisse som blir gjenstand for nye overskrifter.

- Folk forandrer seg

Til avisen forteller hun blant annet at hennes kjønnsidentitet som transseksuell ikke var skyld i deres skilsmisse, men at det mye omtalte bruddet kom som følge av en rekke andre årsaker.

GJØR NARR: Caitlyn Jenner får virkelig høre det når NBA-spilleren og Kendall Jenners eks, Blake Griffin, roaster henne. Video: Comedy Central / Rød Løper Vis mer

- Kris og jeg hadde et fantastisk forhold i lang tid. Vi bygde en fantastisk familie. Men omstendigheter endrer seg og folk forandrer seg, sier hun blant annet og fortsetter:

- Forholdet vårt fungerte ikke lenger og vi besluttet sammen at det var tid for å gjøre det slutt. Det var ingen fiendtlighet mellom oss.

Ingen anger

I intervjuet åpner hun også opp om kjønnsskiftet, og forteller blant annet at hun slett ikke angrer på at hun ventet til hun var 65 år gammel før hun sto frem som kvinne og endret kjønn.

- Det tok lang tid for meg å finne ut av det, noe som er greit. Jeg har ingen anger over å ha vært Bruce i 65 vår. Han var en fin fyr - han gjorde mange fantastiske ting og oppdro en fin familie.

DEN GANG DA: Caitlyn Jenner har ingen anger for at hun ventet 65 år før hun endret kjønn og ble Caitlyn. Det skyldes blant annet at hun oppdro en fin familie, sier hun i intervjuet. Her er Rob Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Bruce Jenner, Kris Jenner, Khloe Kardashian, Lamar Odom (Khloes eks), Kim Kardashian, Mason (Kourtneys sønn), Kourtney Kardashian og Scott Disick samlet. Foto: Stella Pictures
DEN GANG DA: Caitlyn Jenner har ingen anger for at hun ventet 65 år før hun endret kjønn og ble Caitlyn. Det skyldes blant annet at hun oppdro en fin familie, sier hun i intervjuet. Her er Rob Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Bruce Jenner, Kris Jenner, Khloe Kardashian, Lamar Odom (Khloes eks), Kim Kardashian, Mason (Kourtneys sønn), Kourtney Kardashian og Scott Disick samlet. Foto: Stella Pictures Vis mer

Tidligere har hun forklart at barna sakte, men sikkert hadde blitt klar over hennes kjønnsidentitet, blant annet som følge av at Kim Kardashian (39) gikk inn og fant ham i en kjole.

- Den første av jentene jeg fortalte det til var Kimberly. Hun tok meg på fersken en dag, hun gikk bare rett inn.

Mens hun selv hevder at alle barna har akseptert kjønnsskiftet fullt ut, skal forholdet til stedatteren Khloé Kardashian (35) ha syrnet de siste årene.

- Av en eller annen grunn var Khloé forbannet over noe gjennom hele prosessen. Det har gått fem eller seks år nå, og jeg har egentlig ikke snakket ordentlig med henne siden, fortalte Caitlyn om stedatteren tidligere i høst.

I det nye intervjuet med Daily Mail, uttaler Caitlyn seg igjen om forholdet til Khloé. Her sier han imidlertid at forholdet har vært dårlig de siste årene, men mener at dette ikke har noe å gjøre med kjønnsskiftet.

LES OGSÅ: - Nekter å begrave stridsøksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer