Tyga og Kylie Jenner:

Svarer på ryktene om at han er faren til Kylies datter

- Folk burde få lov til å leve i fred, skriver rapperen Tyga.

BLE SLUTT I FJOR: Rapperen og realitystjernen Kylie Jenner gjorde det slutt for ett år siden. Kort tid etter bruddet fikk Kylie seg ny kjæreste. Foto: NTB scanpix
BLE SLUTT I FJOR: Rapperen og realitystjernen Kylie Jenner gjorde det slutt for ett år siden. Kort tid etter bruddet fikk Kylie seg ny kjæreste. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Like før realitystjernen Kylie Jenner (20) fant lykken med Travis Scott (25), var hun i et årelangt av-og-på forhold med rapperen Tyga (28).

I februar fikk Kylie og Travis sitt første barn sammen, datteren Stormi. Kort tid etter fødselen hevdet flere kilder overfor RadarOnline at Tyga ønsket å ta en farskapstest for å forsikre seg om at han ikke er faren til barnet.

Først nå, nesten to måneder senere, svarer rapperen på ryktene på Twitter.

«Jeg har aldri sagt noe om andres barn eller familier for å insinuere at jeg har vært involvert, og kommer aldri til å gjøre det», skriver han, og legger til:

«Vær så snill, slutt med å spre falske historier og å angripe andres familier.»

Han sørget for å være svært tydelig med å avvise alle rykter som har svirret de siste månedene:

«Jeg har ingenting med å gjøre med dette. Folk burde få lov til å leve i fred», skriver han.

Saken fortsetter nedenfor.

- Ønsket å ta en farskapstest

Ryktene rundt Tyga og Kylie begynte å svirre i høst, da flere internasjonale medier spekulerte i om 20-åringen var gravid. Rapperen fikk naturligvis med seg nyheten, og delte et bilde på sin Snapchat-konto bare timer senere.

Til en skjermdump av en Page Six-artikkel som sier at Kylie Jenner er gravid, skrev han følgende tekst:

«Nei, det barnet er mitt».

Det var usikkert om kommentaren var ment humoristisk eller om han var bitter for at Kylie hadde kommet seg videre.

Flere måneder senere skrev RadarOnline at Tyga ønsket å ta en farskapstest.

- Tyga ønsker å ta en DNA-test fordi han virkelig tror at det kan være en sjanse for at barnet er hans, fortalte en kilde nær Tyga til nettstedet.

Ifølge kilden har Tyga fortalt til vennene sine at han og Kylie hadde et seksuelt forhold en stund etter at de gjorde det slutt, og at det passer med tidspunktet som Kylie ble gravid.

Ikke særlig fornøyd

Kylies mor, Kris Jenner, gikk nylig ut og avkreftet at Tyga er faren til datterens barn i et intervju med tv-programmet «Kyle and Jackie O Show»:

- Åh nei, nei, nei. Jeg tror bare dette er tåpelige rykter som alltid. Dere vet bedre enn dette, kunne hun fortelle, ifølge Power 96.1.

Saken fortsetter nedenfor.

BRUDD: Kylie og Tyga var av og på i flere år, men gikk offisielt hver til sitt i fjor. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Kylie og Tyga var av og på i flere år, men gikk offisielt hver til sitt i fjor. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tyga skal imidlertid ha ønsket å møte eks-kjærestens nyfødte barn.

- Kylie har blokkert Tygas telefonnummer, etter at han ikke lot henne være i fred. Han savner henne masse og har skikkelig lyst til å møte Stormi. Men telefonene og tekstmeldingene ble for mye for Kylie, hun prøver å komme seg videre, hevdet en kilde nær familien til Hollywood Life.

Travis Scott skal heller ikke ha satt særlig stor pris på kontakten, og anbefalte derfor kjæresten sin om å blokkere eksen hennes.

Ble slutt for godt

Da Kylie og Tyga først ble linket til hverandre i 2014, var realitystjernen kun 16 år, mens han var 24.

Det tok derfor lang tid før de først avslørte at de var et par, noe som skjedde våren 2015. Duoen gikk hver til sitt flere ganger, men det var altså i april i fjor at forholdet tok slutt for godt.

I et intervju med radioprogrammet «Breakfast Club» noen måneder etter bruddet, fortalte Tyga årsaken til hvorfor de gikk hver til sitt.

- Hun er yngre enn meg, så for henne handlet det om synsvinkel. Måten hun vokste opp på, image og oppfatning er alt for henne. Du har en hel haug med folk som drar deg til hver sin kant, mens du prøver å vokse opp til å bli en kvinne, sa han om eksen, ifølge TooFab.

LES OGSÅ: Kim slo tilbake mot bildekritikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer