Khloé Kardashian:

Svarer på romanseryktene

Linket til Netflix-stjerne etter at hun ble mor for andre gang.

VANSKELIG TID: Det har vært et utfordrende år på kjærlighetsfronten for Khloé Kardashian. Foto: Frank Micelotta/Shutterstock/NTB
VANSKELIG TID: Det har vært et utfordrende år på kjærlighetsfronten for Khloé Kardashian. Foto: Frank Micelotta/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De aller fleste som følger Kardashian-familien har fått med seg at det er slutt mellom Khloé Kardashian (38) og av-og-på kjæresten, Tristan Thompson (31).

Eksene er foreldre til datteren True (4), og før de avslørte at de også ventet et barn sammen via surrogati, ble det kjent at Thompson hadde gjort en annen kvinne gravid.

I mars i fjor, mens Thompson fremdeles var kjæreste med Kardashian, hadde han en het flørt med den personlige treneren, Maralee Nichols (31). Affæren endte med at Nichols fødte en sønn få dager etter graviditeten ble kjent i desember.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Avbildet sammen

Det har mildt sagt vært et turbulent år for 38-åringen, og derfor ble mange fans svært glade på tobarnsmorens vegne da det begynte å svirre rykter om at hun muligens hadde en ny mann i kikkerten.

I helga oppstod det nemlig romanserykter mellom TV-profilen og den italienske kjekkasen og «365 days»-stjernen Michele Morrone (31).

Duoen ble observert sammen lørdag både under og etter et Dolce & Gabbana-show under moteuken i Milano, ifølge E! News.

Under showet satt TV-stjernen og skuespilleren ved siden av hverandre, og etter motevisningen delte Morrone et bilde på Instagram-story, der han hadde et godt tak rundt Kardashians midje.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

I tillegg publiserte en fan en snutt på Instagram-story av dem to dansende tett på en etterfest, ifølge E! News.

Instagram-brukeren Norisblackbook, som stadig kommer med humoristiske stikk til realityfamilien, var en av de som publiserte bildet av de to stjernene.

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS: Khloé Kardashian er i sjokk etter å ha funnet ut at kjæresten hennes, Tristan Thompson, har vært utro med bestevenninna til lillesøsteren. Video: TV 2 Sumo Vis mer

I kommentarfeltet kom det tydelig frem at mange håpet at det var noe på gang mellom dem.

«Vi trenger at dette skjer», lød meldingen fra en fan.

«Jeg er for denne seieren! Hold Khloé fornøyd!», delte en annen.

Fremdeles singel

Nå avkrefter derimot talspersonen til «365 Days»-skuespilleren at det er noe romantisk mellom ham og Kardashian.

Paret traff hverandre for første gang da de deltok på Dolce & Gabbanas motevisning, og de stilte kun opp på bildet sammen etter forespørsel fra designermerket, sier Morrone talsperson til TMZ mandag.

31-åringen synes Kardashian var veldig hyggelig, men det er også hele omfanget av forholdet deres, skriver nettstedet videre.

LES OGSÅ: - Slag i trynet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer