«Bridgerton» og Regé-Jean Page:

Svarer på romanseryktene

Ivrige fans krysser fingrene for at «Bridgerton»-skuespillerne har funnet kjærligheten utenfor tv-skjermen.

NY SERIE: Netflix slipper serien »Bridgeton» 25. desember 2020. Video: Netflix Vis mer
Publisert

De fleste har nok fått med seg den nye Netflix-serien «Bridgerton», som er basert på bestselgerbøkene til amerikanske Julia Quinn (51). Serien omhandler livene til familiene Bridgerton og Featherington, sett gjennom linsa til en mystisk sladderspaltist med navn Lady Whistledown.

ROMANSERYKTER: Netflix-serien «Bridgerton», med Regé-Jean Page og Phoebe Dynevor i hovedrollene, har den siste tiden fått mye oppmerksomhet. Foto: Splash News / NTB
ROMANSERYKTER: Netflix-serien «Bridgerton», med Regé-Jean Page og Phoebe Dynevor i hovedrollene, har den siste tiden fått mye oppmerksomhet. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Begge er høytstående familier i Londons overklasse med unge døtre som skal debutere i det engelske hoff.

Netflix-suksessen har hittil fått blandede tilbakemeldinger.

New York Magazine har beskrevet serien, som utspiller seg tidlig på 1800-tallet, som «årets kåteste», mens kommentator i Vox, Aja Romano, har gått hardt ut og mener serien romantiserer voldtekt.

I «Bridgerton» blir man vitne til en gryende romanse mellom hertugen av Hastings, Simon Basset, spilt av Regé-Jean Page (31) og Daphne Bridgerton, spilt av Phoebe Dynevor (25).

Flere hete scener mellom dem utspiller seg, og det er nok flere «Bridgerton»-fans som krysser fingrene for at en romanse utenfor tv-skjermen også har funnet sted.

Spøker det bort

Nå gir imidlertid de to skuespillerne et etterlengtet svar på romansespekulasjonene. Under et felles intervju med Access Hollywood kom temaet raskt på banen, noe som førte til en god latter for stjerneduoen.

- Jeg tror alt dere trenger å vite er på kamera. Derfor presenterte vi det så vakkert for dere, uttaler Regé-Jean Page med en spøkende tone.

- Alle gnistene oppsto av de vakre manusene vi fikk, og jeg tror at det gnistrende manusmaterialet er mer enn nok, la han til.

STJERNEDUO: Regé Jean Page og Phoebe Dynevor har fanget oppmerksomhet til seere verden over. Foto: Netflix
STJERNEDUO: Regé Jean Page og Phoebe Dynevor har fanget oppmerksomhet til seere verden over. Foto: Netflix Vis mer

Dynevor på sin side satt stille i båten, og valgte å ikke uttale seg. For kort tid siden tok hun imidlertid bladet fra munnen om de intime scenene med Page. Overfor Grazia UK beskrev skuespilleren sexscenene som trygge og morsomme, og en kjærkommen endring fra andre prosjekter hun har jobbet med tidligere.

- Jeg har gjort sexscener før som jeg ikke kan tro at jeg gjorde. Det er bare fem til seks år siden, men det ville ikke vært tillatt nå, sa hun.

Kjemi med dans

Det er ingen tvil om at kjemien mellom Phoebe Dynevor og Regé-Jean Page er til å ta og føle på i tv-serien, og på spørsmål om hvordan de to fikk til en så overbevisende kjemi, har sistnevnte uttalt at det var dans som var nøkkelen.

- Jeg tror at når man bruker så mye tid på å fange hverandre når man faller og flyr gjennom et rom i hverandres armer, er det en veldig, veldig effektiv måte å bygge intimitet mellom utøvere på, røpet han til The Oprah Magazine.

HERTUG: Regé-Jean Page spiller rollen som hertugen av Hastings i Netflix-serien «Bridgerton». Foto: Splash News / NTB
HERTUG: Regé-Jean Page spiller rollen som hertugen av Hastings i Netflix-serien «Bridgerton». Foto: Splash News / NTB Vis mer

Videre forklarte skuespilleren at dansegulvet representerte karakterenes beste sjanse til å fremme intimitet.

- Du har dette rommet til å flørte og kommunisere privat. Selv om verdens øyne er rettet mot deg, er det likevel den lille boblen av ærlighet mellom de to karakterene, la han til.

HJEM TIL JUL: Stian Blipp blir å se i den andre sesongen av Netflix-serien «Hjem til jul». Dette sier han om kyssescenene. Video: Rød Løper Vis mer

Dynevor har på sin side uttalt at de fikk seks uker til å bli bedre kjent med hverandre. Også hun trekker fram dansetreningene som en viktig del av å bli bedre kjent.

- Vi brukte så mye tid med koreografen vår Jack Murphy, og fikk masse tid i studioet bare jeg, Regé og Jack, hvor vi øvde på å få dansetrinnene riktig og danset til moderne og gøy musikk. Vi fikk tid til å leke oss og forme en slags forbindelse. Jeg tror det var gunstig for å få kjemien på plass, fortalte hun nylig til Harper's Bazaar.

GOD TID: Phoebe Dynevor har avslørt at hun og Page fikk seks uker til å bli bedre kjent med hverandre før de skulle spille inn Netflix-serien. Foto: Splash News / NTB
GOD TID: Phoebe Dynevor har avslørt at hun og Page fikk seks uker til å bli bedre kjent med hverandre før de skulle spille inn Netflix-serien. Foto: Splash News / NTB Vis mer

En romantiker

Dynevor røpet også at de hadde en egen «intimitetskoordinator», og at de øvde på de intime scenene i flere uker før de begynte å filme.

- Jeg tror det var veldig gunstig for oss, for da vi kom til settet visste vi hva vi gjorde. Vi følte oss veldig komfortable, vi kjente hverandre og vi hadde allerede dannet det forholdet. Vi var veldig heldige som fikk all den tiden, fortsatte hun.

KOMFORTABLE: Den 25 år gamle skuespilleren har tidligere røpet at de øvde lenge på de intime scenene før de spilte de inn. Foto: Splash News / NTB
KOMFORTABLE: Den 25 år gamle skuespilleren har tidligere røpet at de øvde lenge på de intime scenene før de spilte de inn. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Til tross for at det hittil ikke har oppstått noen romanse mellom de to skuespillerne i virkeligheten, har ikke Page lagt skjul på at han er en romantiker.

- Jeg er en stor fan av romantikk som konsept. Romantikk er en fantastisk ting og vi trenger mer av det i verden, uttalte han nylig til Entertainment Weekly.

For å finne ut hva som vil skje mellom den høyaktuelle skuespillerduoen i fremtiden, må vi nesten bare vente og se.

LES OGSÅ: Avslører hvordan han ble modell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer