Jaden Smith:

Svarer på romanseryktene

Stjernen svarer på det «alle» lurer på - om det er mer enn bare vennskap mellom ham og modellen.

SKAPTE RYKTEFLOM: Sofia Richie og Jaden Smith fyrte opp under romanseryktene da disse bildene ble tatt. Foto: NTB scanpix
SKAPTE RYKTEFLOM: Sofia Richie og Jaden Smith fyrte opp under romanseryktene da disse bildene ble tatt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den siste tiden har det florert av rykter rundt skuespiller Jaden Smith (22) og supermodell Sofia Richie (22). Spesielt etter at det dukket opp bilder av de to på stranden forrige helg, ble flere sikre på at de to var romantisk involvert.

Her holdt de to nemlig hender, de omfavnet hverandre, og var tilsynelatende svært kjærlige overfor hverandre.

Det hjalp heller ikke på ryktebørsen at flere kilder hevdet at det var mer enn vennskap mellom de to stjernene. Flere spekulerte nemlig på at de hadde funnet tilbake til tenåringsromansen de hadde for syv år siden.

- Glade i hverandre

Ingen av de to har uttalt seg om romansen - før nå. I et intervju med iHeartRadio tar nemlig Smith bladet fra munnen.

- Vet du hva, jeg leser faktisk ikke ting på nettet, så jeg har ikke sett det, forklarer han overfor programleder Ryan Seacrest, ifølge Page Six.

- Men jeg og Sofia har vært venner i sånn ti år. Vi har dratt på stranden ganske konsekvent i ti år også. Men ja, vi er bare kompiser og vi er glade i hverandre, og det var gøy, forklarer han.

FANT TONEN: Maria Moen og Marcus Tannum fant tonen inne på «Paradise Hotel», men ting endret seg etter at de kom hjem fra innspilling. Video: Rød Løper Vis mer

Richie, som er datteren til artisten Lionel Richie, har foreløpig til gode å uttale seg om relasjonen deres, men det er altså tilsynelatende ingen romantikk dem imellom.

Hun har på en annen side også sparket i gang romanserykter med en annen fyr. Så sent som tidligere denne måneden ble hun avbildet i het omfavnelse med en mystisk gutt, som foreløpig er ukjent for den kulørte delen av pressen.

Den gang ble Sofia observert hjemme hos noen venner i Malibu, hvor hun ble fotografert i det som kunne se ut som en aldri så liten kosestund med en mannlig venn.

Nysingel

Det var tilsynelatende noen andre enn ekskjæresten Scott Disick, som hun også har blitt koblet til på nytt. Det ble slutt mellom de to for over tre måneder siden, men flere spekulerte på om de to hadde funnet tilbake til hverandre igjen.

Det var angivelig 22-åringen som endte forholdet til den 15 år eldre realityprofilen i mai, og grunnen bak bruddet skal ha vært at hun ønsket å lære realityprofilen en lekse.

Hvilken lærepenge det var snakk om er derimot usikkert, selv om US Weekly i mai kunne melde at Sofia hadde gitt Scott et ultimatum, som visstnok hadde endt med at han ønsket å fokusere mer på Kourtney og barna.

LES OGSÅ: Bildet setter fart på ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer