Benjamin Ingrosso:

Svarer på romanseryktene

Zara Larsson kalte den svenske artisten «En våt jævla drøm». Nå svarer han på romanseryktene.

SVARER: Benjamin Ingrosso svarer på romanseryktene rundt Zara Larsson, etter at hun erklærte sin kjærlighet til ham på Instagram. Foto: NTB Scanpix
SVARER: Benjamin Ingrosso svarer på romanseryktene rundt Zara Larsson, etter at hun erklærte sin kjærlighet til ham på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er liten tvil om at svenske Benjamin Ingrosso (22) har sjarmert pikehjerter over hele Skandinavia de siste årene. Både gjennom sin deltakelse i Eurovision Song Contest i 2018 og i realityprogrammet «Wahlgrens Värld» har man blitt kjent med den spirende artisten.

Det er imidlertid ikke bare fans som gjerne kunne tenke seg en bit av den svenske artisten. Superstjernen Zara Larsson (21) innrømmet nemlig nylig at også hun har et ekstra godt øye til 22-åringen.

Avsløringen fra Larsson kom en drøy måned etter at hun bekreftet at det var blitt slutt mellom henne og kjæresten, modell Brian Whittaker (20).

HER ER TEGNENE: Den svenske artisten Zara Larsson og den britiske modellen Brian Whittaker har vært et par i to år. Nå virker det imidlertid ut som at forholdet kan ha tatt slutt. Video: Kine Falch. Programledere: Kine Falch og Jonas Scheie Hammer Vis mer

- Våt jævla drøm

I en video som Larsson delte med sine nesten seks millioner følgere på Instagram kom «Never forget you»-sangeren med en kjærlighetserklæring til Ingrosso:

- En drøm er jo Benjamin Ingrosso. Altså, det er jo en våt, jævla drøm man har, så man kan våkne opp hver dag, og han bare «jeg har laget pasta til frokost elskling, jeg har laget pasta til frokost», og man bare «unnskyld, hvor er mozzarellaen?» og han bare «den er her, den er ved siden av».

Til videoen skrev hun: «Benjamin Ingrosso, skal vi bli sammen?».

22-åringen var rask til å respondere på Larssons utsagn, og svaret var med på å sette fyr på romanseryktene mellom de svenske stjernene.

- Okei, vi kjører på, svarte Ingrosso.

SVARTE: Benjamin Ingrosso svarte kort tid etter at Larsson erklærte sin kjærlighet. Foto: Benjamin Ingrosso / Instagram story
SVARTE: Benjamin Ingrosso svarte kort tid etter at Larsson erklærte sin kjærlighet. Foto: Benjamin Ingrosso / Instagram story Vis mer

Svarer på ryktene

Det ble med det ene svaret, og siden ble det stille fra begge to.

I et intervju med svenske Aftonbladet tar derimot Ingrosso bladet av munnen og kan nå avsløre hva som skjedde i etterkant av Instagram-flørten.

– Altså, vi er bare venner, sier han til avisen.

MUSIKK: Benjamin Ingrosso er en kjent artist og TV-profil, som tydeligvis liker å være deppa. Dette er grunnen. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Videre forteller han at det jo er et stort kompliment å motta en slik kjærlighetserklæring av Larsson, men legger til at han ikke tenker noe utover det. 22-åringen utelukker derimot ikke at en flørt kan skje i framtiden.

- Jeg har jo ikke gjort noe. Jeg har verken takket ja eller nei, sier han avsluttende om tilbudet han har fått fra superstjernen.

For øvrig begynte forholdet mellom Zara Larsson og hennes forrige kjæreste med at artisten «etterlyste» Whittaker på Twitter.

Brudd etter flere år

Selv om Benjamin Ingrosso nå er tilsynelatende singel og ledig på markedet - også for norske jenter, har det ikke alltid vært slik.

I seks år, med unntak av en kort pause i forholdet, var han nemlig sammen med den svenske influenceren Linnea Widmark (23). Paret gikk derimot hver til sitt i mars i år.

Da Se og Hør møtte den nysingle artisten i sommer, i anledning «Allsang på grensen», snakket han åpent om de første månedene etter bruddet. Blant annet forklarte han betydningen rundt låta «Happy thoughts», som handler om nettopp Widmark.

- Den handler om når man akkurat har gjort det slutt med eksen sin og har det vondt, men forsøker å late som at man har det dritbra, sa han, og fortsatte:

- Jeg prøvde å få eksen min til å tro det, men hun vet at jeg ikke hadde det bra, innrømmet han.

Ingrossos brudd var svært offentlig og det er ingen hemmelighet at det kan være vanskelig å gå gjennom kjærlighetssorg med alles øyne rettet mot seg. Heldigvis, skal man tro Ingrosso, var det ikke uutholdelig.

- Det er faktisk ikke så himla farlig. Akkurat nå føles det ikke som at så mange lurer eller bryr seg, noe som jo er veldig deilig. Det er først når låtene slippes at folk begynner å spørre. Men jeg har jo skrevet de tekstene, så jeg får stå inne for det jeg sier, påpekte han den gang til Se og Hør.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Dukket opp med ny flamme etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer