«Farmen» 2018:

Svarer på romanseryktene

- Han var nok mer betatt enn meg.

GOD TONE: «Farmen»-deltakerne Andrea Badendyck (23) og Nikolai Aspen (22) har delt flere stunder sammen på tv de siste ukene. Foto: Alex Iversen / TV 2
GOD TONE: «Farmen»-deltakerne Andrea Badendyck (23) og Nikolai Aspen (22) har delt flere stunder sammen på tv de siste ukene. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kameralinsene på årets «Farmen»-gård har ved flere anledninger fanget opp øyeblikk som antyder at oslojenta Andrea Badendyck (23) og tromsøværingen Nikolai Aspen (22) har et godt øye for hverandre.

At den jevnaldrende «Farmen»-duoen stadig omgås gjennom tv-innspillingen, blir også påpekt etterykkelig av flere meddeltakere. Aspen og Badendyck fikk blant annet høre det under en potetskrelleseanse forrige uke, der både Sølvi Monsen (54) og Kjetil Nørstebø (28) kom med ertende stikk fra sidelinja.

LAGT MERKE TIL: Flere meddeltakere gjør stadig et poeng ut av tiden Badendyck og Aspen tilbringer sammen. Foto: TV 2
LAGT MERKE TIL: Flere meddeltakere gjør stadig et poeng ut av tiden Badendyck og Aspen tilbringer sammen. Foto: TV 2 Vis mer

Overfor Se og Hør forteller Badendyck at spekulasjonene riktignok er noe overdrevet.

- Veldig pen

- Jeg og Nikolai fikk et veldig nært forhold inne på «Farmen», og vi tilbrakte mye tid sammen. Dette la selvfølgelig produksjonen også merke til, så det ante meg at de ville gjøre en greie ut av det på tv. Men jeg har ikke funnet kjærligheten på «Farmen» altså, forsikrer hun, og legger til:

- Vi ble selvfølgelig glad i hverandre, men han var nok mer betatt enn meg.

Hva gjelder motparten, erkjenner Nikolai Aspen at han fikk et godt øye til toppbloggeren.

- Ja, absolutt. Andrea er ei veldig pen jente som jeg satte stor pris på inne på «Farmen». Ting blir selvfølgelig forsterket når man er isolert på en gård, også, sier han, og legger til:

NÆRT: Andrea Badendyck og Nikolai Aspen foreviget sammen i en episode fra fra forrige uke. Foto: TV 2
NÆRT: Andrea Badendyck og Nikolai Aspen foreviget sammen i en episode fra fra forrige uke. Foto: TV 2 Vis mer

- Som Andrea nevner var produksjonen åpenbart gira på å skape en romansesituasjon mellom oss, men vi er ikke noe mer enn venner, sier han.

Annen romanse?

Fredag delte for øvrig Badendyck et bilde på Instagram av seg selv og en helt annen «Farmen»-mann, nemlig østfoldingen Paal Nygård (27).

«Han her», skriver Badendyck til bildet, etterfulgt av blant annen en hjerteemoji. I kommentarfeltet har flere, deriblant et knippe meddeltakere, fyrt opp under en potensiell romanse mellom de to. Dette har riktignok verken Badendyck eller Nygård bekreftet.

Badendyck skapte for øvrig overskrifter også tidligere i uka, da tv-seerne ble vitne til at hun rømte til skogs i full fortvilelse. Den spesielle manøveren skyldtes en slakteseanse som skulle finne sted på tv-gården, et øyeblikk 23-åringen taklet særs dårlig.

- Jeg forsøkte bevisst å ikke være så mye med grisene, for jeg antok at en av dem skulle slaktes. Men så måtte det selvfølgelig bli den geita jeg hadde tilbrakt mest tid med. Hjertet mitt var knust, fortalte hun til Se og Hør, og la til:

- Jeg får vondt langt inn i sjela bare av å snakke om det nå.

Saken fortsetter under.

KONTROVERSIELL: Andreas Nørstrud blir ofte betegnet som en av tidenes mest omstridte «Farmen»-deltakere. Vi tok en prat med han på «Torpet». Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Emilie Rydning / Dagbladet Vis mer

Fikk tilbud om «Farmen kjendis»

I de tre døgnene Badendyck visste at geitebukken skulle dø, sleit bloggeren både med nattesøvnen og vidåpne tårekanaler.

- Jeg var nok ikke helt klar over at det skulle oppleves så ille, men det var helt jævlig, rett og slett. Det som gjorde alt ekstra spesielt, var at jeg følte meg veldig alene. Alle andre ville få med seg slaktinga, og jeg hadde ingen som delte min reaksjon, sier hun.

Badendyck har livnært seg på blogging fra 13-årsalderen, med opp mot 40 000 daglige lesere. Andrea Badendyck er langt fra et ukjent navn, så hva gjør hun egentlig på «Farmen», og ikke «Farmen kjendis»?

- Jeg er blitt forespurt «Farmen kjendis» tidligere, men har egentlig tenkt at tv ikke er min greie. Da jeg fikk tilbud om å være med nå, kunne jeg ikke la sjansen gå fra meg. Det som er ekstra spesielt er at jeg har en morfar på 90 som vokste opp i området, fortalte hun til Se og Hør i sommer.

LES OGSÅ: «Farmen»-øyeblikkene vi aldri glemmer

MÅTTE TREKKE SEG: «Farmen»-deltakeren Kim Stefan Jenssen (40) valgte å avbryte realityoppholdet etter en knapp uke. Her forteller han hvorfor. Video: Lars Eivind Bones og Miriam Bakkejord / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer