Ulrikke Falch og Henrik Elvejord Borg fra «Ex on the Beach»

Svarer på romanseryktene

- Kanskje man har noen i sikte.

ROMANSERYKTER: Ryktebørsen skal ha det til at det er noe på gang mellom Ulrikke Falch og Henrik Elvejord Borg. Det vil ingen av dem verken bekrefte eller avkrefte. Foto: Andreas Fadum / Se og hør, Toke Mathias Riskjær / Discovery
ROMANSERYKTER: Ryktebørsen skal ha det til at det er noe på gang mellom Ulrikke Falch og Henrik Elvejord Borg. Det vil ingen av dem verken bekrefte eller avkrefte. Foto: Andreas Fadum / Se og hør, Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et av de aller heteste ryktene om dagen omhandler «Skam»-stjernen Ulrikke Falch (22) og «Ex on the Beach»-deltaker Henrik Elvejord Borg (24), og at de to angivelig skal ha en het flørt.

Duoen er blitt observert sammen i hyggelig lag flere ganger den siste tiden, og under lørdagens «Skal vi danse» satt de to tett i tett blant publikum. Der var det tydelig for flere i salen at det er mer enn bare en vennskapelig tone mellom dem.

Da Se og Hør snakket med duoen etter TV-sendingen lørdag kveld, svarte begge kryptisk på spørsmål om de er et par. Å kalle det et forhold skal imidlertid være for tidlig, men det er ingen tvil om at de to nyter tiden sammen.

HEMMELIG OPPDRAG: Da Henrik Elvejord Borg var på «Ex on the Beach»-innspilling, jaktet han ikke på kjærligheten. Han var der nede for å skrive bok, og nå begynner den å ta form. Han leverte selvfølgelig en smakebit. Video: Ruben Pedersen / Helén Skogstad Vis mer

- Ingen kommentar

Henrik fortalte nylig i et intervju med studentavisen Universitas at «Ulrikke har Norges fineste hjerne», men at han ikke ville kommentere ryktet utover akkurat det.

Da avisen tok kontakt for å spørre Ulrikke om det samme, svarte hun ved å si «ingen kommentar».

Nå avslører hun imidlertid overfor Se og Hør at hun og Henrik bare er gode venner, ikke kjærester.

- Jeg bryr meg masse om ham, og vil bare at han skal ha det bra, sier hun.

Da Se og Hør møtte realitydeltakeren tidligere denne uken i en annen forbindelse, svarte han verken bekreftende eller avkreftende på romanseryktene.

- Jeg kunne på et eller annet tidspunkt tenkt å roe meg ned. Jeg vil ha en jobb som er fet, hvor jeg kan være meg selv og få betalt for det. Jeg har levd ganske utsvevende frem til nå.

- Så du har ingen spesielle i kikkerten akkurat nå?

- Akkurat nå har jeg ingen kommentar til kjærlighetslivet mitt. Kanskje man har noen i sikte. Jeg vet ikke noe om at jeg skulle ha en god tone til en «Skam»-stjerne. Jeg har notert meg at det florerer noen rykter, men det vil jeg ikke kommentere.

Henrik og flere andre profilerte gjester var til stede da boken til Ulrikke Falch og Sofie Frøysaa, «Jenteloven», ble lansert for en stund siden. Han mener ikke at dette peker mot en romanse mellom ham og førstnevnte.

- Jeg var på lanseringen av boka til Sofie Frøysaa og Ulrikke Falch, men det er fordi det er en viktig bok. Likestilling og feminisme er i vinden, så det er viktig å følge med.

SEKSKANT: Realityprogrammet «Ex on the beach» sørger for å leve opp til skandalestempelet når fem jenter hopper til køys med én gutt. For drøy kost? Døm selv. Video: TVNorge / Discovery. Les hele saken her: https://goo.gl/KAiYHg Vis mer

Forfattere

Det er flere likheter mellom de to profilerte nordmennene. Den mest nylige er kanskje at begge har bokprosjekter på gang. Mens Ulrikke akkurat har lansert sin nevnte debut sammen med komiker Sofie Frøysaa, holder Henrik på med et utleverende verk om tiden han tilbrakte på «Ex on the Beach»-innspilling.

Han har tidligere røpet at den vil ta for seg alt som skjedde der nede, både foran og bak kamera. Han har planer om å selvpublisere verket på nettet når den en dag blir klar.

- Boka tar for seg tankene mine om ting, og hver dag er en ny dag. Jeg skildrer for eksempel hvor sykt forbanna jeg ble om jeg ikke fikk en god kopp kaffe da jeg var stengt inne i det huset, sier han til Universitas.

Interessen for litteratur er ikke det eneste som binder realityprofilen og «Skam»-skuespilleren sammen. Begge trives nemlig åpenbart foran kameraet. Ulrikke er snart aktuell med et nytt TV-prosjekt, som programleder i P3-dokumentarserien «F-ordet».

Vis mer Vis mer

Med programmet vil hun undersøke holdninger til kjønn og kjønnsroller, og i løpet av seks uker ønsker hun å overbevise elevene ved en vanlig videregående skole om at de er feminister. På den internasjonale mannsdagen 19. november får hun vite om hun lykkes.

- I Norge er vi veldig likestilte, men det finnes en del holdninger som gjør at vi forskjellsbehandler på bakgrunn av kjønn, sa Ulrikke på NRKs høstlansering.

Hun la til at det ikke bare er jenter som utsettes for press.

- Det gjør guttene også, og det må vi gjøre noe med.

LES OGSÅ: Hadde flere kjærester mens hun var gift

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer