Kathrine Sørland:

Svarer på parykk-ryktene

- Har vært vanskelig å forklare det til alle som har spurt.

AVSLØRER: Etter et sår i hodebunnen måtte Kathrine Sørland ty til hårtransplantasjon. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
AVSLØRER: Etter et sår i hodebunnen måtte Kathrine Sørland ty til hårtransplantasjon. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Som tidligere «Miss Universe»-deltaker vet Kathrine Sørland (42) mye om det som foregår i skjønnhetsverden. Likevel var hun ikke klar over at hårtransplantasjon også var en mulighet for kvinner, forteller hun til Se og Hør.

For en stund siden klarte nemlig Sørland å slå hodet sitt så kraftig inn i baderomsdøren at hun fikk et åpent sår foran ved pannen som ikke ville gro ordentlig.

Dette førte til at det ikke vokste hår på akkurat det området av hodebunnen, og 42-åringen oppsøkte en klinikk som spesialiserer seg i hårtransplantasjon for å få hjelp.

Nå har Sørland stilt opp som referanse for klinikken, og kan fortelle til Se og Hør at hun er veldig fornøyd med behandlingen hun har fått.

- Jeg fikk klinikken anbefalt gjennom en venn av meg, og jeg skjønte at jeg var i gode hender. Håret mitt har aldri vært fyldigere, tjukkere og finere enn det er nå, mener hun.

Sørland forteller at hun fikk utført en såkalt PRP-behandling hvor de tok blodprøver som deretter ble sentrifugert. Etter dette injiserte de blodet hennes inn i fettet i hodebunnen.

Dekket såret til med en hårdel

For å dekke til den hårløse flekken valgte Sørland å bruke en såkalt hårdel mens hennes transplanterte hår vokste ut. Hun forteller at hun fikk god hjelp til å velge ut en passende hårdel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer