Khloé Kardashian:

Svarer på operasjonsryktene

Fansen er skråsikre på at realitystjernen har implantater - igjen.

SPEKULASJONER: Det verserer nok en gang rykter om at Khloé Kardashian har lagt seg under kniven. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB
SPEKULASJONER: Det verserer nok en gang rykter om at Khloé Kardashian har lagt seg under kniven. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gjennom en årrekke har «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Khloé Kardashian (37) fanget fansens oppmerksomhet med utseendet sitt.

Hun har nemlig både rykte på seg for å redigere bildene sine og å legge seg under kniven.

Flere ganger har fansen bitt seg merke i detaljer ved realitystjernens utseende - detaljer de hevder umulig stammer fra genetikk.

Hva 37-åringen faktisk har gjennomført av plastiske operasjoner er ikke kjent, bortsett fra en neseoperasjon hun tidligere har innrømmet. Denne gangen er det Kardashians rumpe som har blitt studert av fansen med lupe, ifølge EkstraBladet.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

«Din tullehøne»

I helgen publiserte 37-åringen en video på Instagram, hvor hun utfører en rekke øvelser på treningsstudioet - iført rosa treningstights. Nettopp denne tightsen hevder imidlertid fansen avslører ommrisset av rumpeimplantater.

«Denne kvinnen er flink til å ta vare på seg selv, men hvis dere ikke kan se rumpeimplantatene er dere blinde», skriver en følger.

«Herregud, du kan se implantatene hennes når hun strekker seg. Det er et annet lag oppå rumpa», istemmer en annen.

Til den siste kommentaren har realitystjernen selv tatt til orde, og avviser blankt at det faktisk er snakk om implantater, slik følgerne hevder.

«LOL, din tullehøne. Det er sømmen på tightsen min. Det er så gøy, ha! Dere vil bare tro på alt som er dårlig», skriver hun.

«Vær ærlig»

Kardashians følgere er stort sett uredde for å si hva de mener, og det er flere som har bitt seg merke i ovennevnte video.

Grunnen er at hun i deres øyne advokerer for en veltrent kropp, ved å oppfordre til trening, som hun tilsynelatende har betalt for.

Nettopp derfor mener også enkelte at det minste hun kan gjøre er å være ærlig om operasjonene.

«Det kan godt hende det ikke er implantater, men vær ærlig om rumpeforstørrende injeksjoner hvis du skal publisere og advokere for trening. Det er ikke innafor å la jenter, som ser opp til deg og vil se ut som deg, å tro at det er naturlig», skriver en følger.

37-åringen har som nevnt tidligere innrømmet en neseoperasjon.

FEIL: Andy Cohen er på besøk i «the tonight show with jimmy fallon» og der forteller han hvordan men egentlig uttaler navnet til Khloé Kardashian. Video: NBC Vis mer

LES OGSÅ: - Det er ikke photoshop

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer