Khloé Kardashian:

Svarer på kritikken

Bilde av Khloé Kardashian skapte storm. Hun hevder hun aldri postet bildet.

NEKTER: Khloé Kardashian nekter for å ha publisert et redigert bilde seg selv. Foto: AP/NTB
NEKTER: Khloé Kardashian nekter for å ha publisert et redigert bilde seg selv. Foto: AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Khloé Kardashian (38) fikk denne uken flere til å sperre opp øynene da et bilde av henne fra moteuken i Paris ble delt i sosiale medier.

Bildet av Kardashian-søsteren ble tatt fra siden, hvor man tydelig kan se at veggen bak bøyer seg litt mer enn det en vanlig vegg gjør.

Det tok derfor ikke lang tid før folk anklaget 38-åringen for å «photoshoppe» seg selv smalere.

REDIGERT: Bildet til venstre er det redigerte bildet av Khloé Kardashian, mens det til høyre er det hun selv mener er det originale. Foto: Skjermdump
REDIGERT: Bildet til venstre er det redigerte bildet av Khloé Kardashian, mens det til høyre er det hun selv mener er det originale. Foto: Skjermdump Vis mer

Realitystjernen var imidlertid rask med å benekte at hun noen gang hadde postet et slikt bilde på sine sosiale medier.

PRIVATFLY: Kim Kardashian viser frem det nye privatflyet sitt til en svimlende sum på «The Kardashian». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

«Jeg postet aldri dette bildet. Kanskje sminketeamet mitt gjorde det, men jeg gjorde det ikke», er noe av det Kardashian skrev i en Tweet før hun la til:

«Jeg sier heller ikke at sminketeamet mitt postet det, jeg sier bare at jeg ikke postet det bildet på min profil. Hvor er bevisene på at jeg gjorde det? Folk er så rare», fortsatte hun.

Det viser seg nå at flere fans fikk med seg at akkurat det samme bildet, bare uten redigeringen, også ble postet på sosiale medier.

Dermed er det nå usikkert om det er noen andre enn Kardashian som har redigert og delt bildet, eller om hun selv slettet det raskt da hun innså redigeringsblemmen.

LES OGSÅ: «Beste måten å drite ut Kardashian-klanen»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer