Chrissy Teigen:

Svarer på kritikken mot ektemannen

Ikke alle er enige i at John Legend er «Verdens mest sexy mann».

MEST SEXY: John Legend ble nylig kåret til verdens mest sexy mann, det har ikke alle vært like enig i. Foto: NTB Scanpix
MEST SEXY: John Legend ble nylig kåret til verdens mest sexy mann, det har ikke alle vært like enig i. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Nylig ble artist John Legend (40) kåret til «Verdens mest sexy mann» av det amerikanske magasinet People. Magasinet har stått bak kåringen helt siden 80-tallet, og tidligere har blant andre George Clooney (58), Johnny Depp (56), David Beckham (44) og Bradley Cooper (44) stukket av med prisen.

Dette gir Legend godt selskap, men også mye å leve opp til.

Legend er godt gift med Chrissy Teigen (33), som ikke akkurat har fremstått trist over tittelen ektemannen nå kan smykke seg med.

Sex-oppdatering

I god gammeldags Teigen-stil gjorde hun det hele om til en stor komedie. Med en rekke freidige kommentarer på Twitter la hun nemlig ut om hvordan ektemannens nye tittel også påvirker hennes liv.

- Hemmeligheten min er avslørt. Jeg har oppfylt drømmen om å ha ligget med People's mest sexy nålevende mann! En ære! skrev hun.

Like etter oppdaterte hun biografien sin til «ligger for tiden med People's mest sexy nålevende mann». Og, det stoppet ikke der. Blant flere innlegg skrev 33-åringen også at hun gledet seg til at prisen setter sinnene i kok på Internett.

Selv har Legend uttrykt sin bekymring over å vinne en slik pris, da den medfører et ønske om at han skal leve opp til den.

- Jeg var glad, men også litt redd på samme tid, fordi det medfører mye press. Alle kommer til å analysere meg for å se om jeg er sexy nok til å beholde denne tittelen, sa han til People etter han vant.

OPPTREDEN: Christine Teigen, også kjent som Chrissy, som har publisert videoen på Twitter og forklarer at ektemannen hadde tatt seg noen glass vin og gikk opp på scenen på Universal studios. Foto: @chrissyteigen Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

- John er ikke den fyren

Både Legend og Teigen har med andre ord vært forberedt på at kritikk og uenigheter skulle komme deres vei, og det med god grunn. Flere har nemlig uttrykt sin uenighet, blant andre den amerikanske programlederen Wendy Williams (55).

- Når jeg tenker på en sexy mann, tenker jeg ikke John Legend. Det første jeg tenker på er at jeg veier så mye mer enn ham. Hvis vi gikk nedover gaten og noen ønsket å sprute meg ned med en vannpistol, trenger jeg en mann som kan slå noen i ansiktet, sa Williams på sitt eget talkshow «The Wendy Williams Show», ifølge The Blast.

- Hvis jeg ikke føler meg helt god etter å ha forlatt klubben, trenger jeg en mann som kan kaste meg over skulderen og si «Kom igjen, kvinne». John er ikke den fyren, konstaterte hun.

Williams er ikke den eneste som ikke er enig i kåringen. Også den amerikanske TV-personligheten Barbara Corcoran (70) har tatt seg friheten til å dele meningen sin.

- Verdens mest sexy? Du tuller! Ingen tvil om at John Legend er en fenomenal musiker, men jeg skal fortelle deg hva som gjør en fyr sexy. Et fabelaktig meislet ansikt, øyne som kommuniserer: «Jeg vil ha deg NÅ!», og en kropp som du ikke klarer å ta øynene vekk fra, skrev Corcoran på Twitter.

Svarer kritikken

Denne kommentaren forble derimot ikke ubesvart. En fan benyttet anledningen til å forsvare Legends nye tittel i kommentarfeltet.

- Det er veldig overflatisk, Barbara. Vet du hva som virkelig gjør en mann sexy? Å være en kjærlig mann, en god far og et vakkert, snilt menneske. Legend er alle disse tingene, skrev en fan til Corcoran, ifølge Yahoo Entertainment.

FORHANDLING: Til tross for at Chrissy Teigen og John Legends datter, Luna, bare er tre år, har hun allerede lært seg noen nyttige forhandlingskunnskaper. Video: @chrissyteigen / Instagram. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

70-åringen tok senere til Instagram hvor hun kommenterte under et bilde som hadde redigert inn artisten Snoop Dogg på forsiden av People, stemplet med teksten «Sexiest Man Alive».

- Dette kan jeg derimot si meg enig i, kommenterte hun.

Teigen har tydeligvis fått med seg TV-personlighetens kommentarer om Legend på Twitter tidligere samme dag, og klarte ikke dy seg da hun så denne kommentaren på bildedelingstjenesten.

View this post on Instagram

Roundup💫 #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

- Barbara kommer du noen gang til å slutte å snakke om dette, skrev Teigen, før Corcoran svarte:

- Ingen tvil om at du har en kjekkas av en mann, Chrissy, men det jeg kan si er at i min alder er alt jeg kan å drømme om sexy.

Teigen avblåste det hele med latter, og poengterte at hun synes Corcoran er en mektig kvinne og veldig sexy. Samtalen ble fanget opp av Instagram-brukeren «Comments by Celebs» - som pleier å dele kjendisenes morsomme kommentarer.

LES OGSÅ: TV-stjernen venter barn med barnepiken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer