Elena Belle:

Svarer på kritikk om ny kjæreste

Flere har reagert på relasjonen mellom Elena Belle og hennes nye kjæreste.

KRITIKK: Elena Belle mottar flere spørsmål rundt den nye kjæresten. Foto: Skjermdump fra Instagram / oficialelenabelle
KRITIKK: Elena Belle mottar flere spørsmål rundt den nye kjæresten. Foto: Skjermdump fra Instagram / oficialelenabelle Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august ble det kjent at den «Svenske Hollywoodfruer»-profilen Elena Belle (36) har fått seg ny kjæreste - den russiske «Dancing with the stars»-kjendisen Gleb Savchenko (37).

I en Instagram-story avslørte hun at de var over dating-stadiet, og at de var blitt et par. På spørsmål om hun var singel, svarte hun:

«I'm taken» eller «jeg er opptatt» på norsk.

NY KJÆRESTE: Elena Belle får kritikk for å ha tatt kjæresten Gleb Savchenko inn i livet sitt allerede. Foto: Chelsea Lauren / Shutterstock / NTB
NY KJÆRESTE: Elena Belle får kritikk for å ha tatt kjæresten Gleb Savchenko inn i livet sitt allerede. Foto: Chelsea Lauren / Shutterstock / NTB
Vis mer

Får kritikk

Relasjonen mellom det nye paret har skapt flere reaksjoner blant Belles følgere på Instagram.

Ifølge Hänt er det flere av dem som mener at det er for tidlig å finne en ny mann, da det bare litt over et år siden ektemannen Michael Theanne brått gikk bort.

Det var i forbindelse med en spørsmålsrunde på Belles Instagram-story at en av følgerne spurte henne:

«Tror du at det er en bra idé å allerede introdusere en ny mann i livet ditt når din datters pappa gikk bort for et år siden?»

FELLES FORSTÅELSE: Kjæresten til Santino, Evelina Moholt, synes det går greit at han danser tett med Annijor lørdag etter lørdag i «Skal vi danse». Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

Belle benyttet anledning til å svare på kritikken i to deler:

«Jeg synes mennesker er veldig dømmende. Michael gikk bort for nesten to år siden nå. Jeg synes at alle fortjener å være lykkelige. At jeg har truffet noen betyr ikke at Michael ikke er respektert eller glemt. Han kommer alltid til å være husket og elsket».

Videre skrev realityprofilen at hun tror datteren hennes er glad for at hun selv er glad, og fortsatte:

«Jeg er veldig nær Michaels familie og de er alle veldig støttende. Gleb har selv to barn og han er veldig god med barn».

SVENSKE HOLLYWOODFRUER: En hyggelig middag mellom de svenske Hollywoodfruene ble alt annet enn hyggelig da de fire kvinnene braket sammen. Video: TV3 Vis mer

Finner håp i datteren

Belle mistet ektemannen Michael Theanne i mars 2020. Han kollapset nær parets hjem i Los Angeles etter en tur med hundene. Dødsårsaken var hjerteinfarkt. Theanne ble bare 45 år gammel.

Sammen med Theanne har Belle datteren Luna (3). Hun har tidligere fortalt til Aftonbladet at hun ofte snakker med lille Luna om faren hennes.

- Jeg har fortalt at han finnes i himmelen nå, og at vi alle kommer til å ses igjen en dag, men at det kommer til å ta tid. At han finnes i våre hjerter for alltid, og at han elsker henne, fortalte 36-åringen.

I det samme intervjuet innrømmet Belle at det er datteren Luna som gjør at hun fortsatt kjenner et håp i livet.

- Jeg har to valg. Gå helt inn i en depresjon eller leve videre og være sterk for datteren min og forsikre meg om at hun har en positiv mamma og et positivt liv til tross for det som har hendt. Jeg velger det siste, og det hadde Michael valgt også, sa hun.

LES OGSÅ: Derfor flytter de fra Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer