Emily Ratajkowski:

Svarer på krass kritikk: - Ble drama

Skapte sinne hos agentene.

OVERRASKER: Emily Ratajkowski er ikke fremmed for å overraske på den røde løperen. Foto: Doug Peters/Pa Photos/NTB
OVERRASKER: Emily Ratajkowski er ikke fremmed for å overraske på den røde løperen. Foto: Doug Peters/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert

Modell og skuespiller Emily Ratajkowski (31) har gjennom årene vist frem vågale antrekk på den røde løperen.

Et antrekk som har fått spesielt mye oppmerksomhet, var kjolen hun bar under Harper's Bazaar Icons Party i 2016. Den skapte både oppstyr og rabalder, og nå, seks år senere, uttaler modellen seg om kritikken. Det gjør hun overfor Harper's Bazaar.

KASTER KLÆRNE: Monica Nyhus kaster klærne på «Bloggerne» under en «bordeaux-fotografering» som en gave til ektemannen Chris Nyhus. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

- Ekstremt vulgært

- Jeg var i tjueårene og hadde ikke registrert at den var så sexy, for den hadde stoff i midten, men det syntes ikke, forklarer Ratajkowski.

- Det forårsaket hele denne greia, og det ble drama, forteller hun, og innrømmer at agentene hennes var sinte på henne fordi kjolen var «for sexy».

SKAPTE DRAMATIKK: Det var denne kjolen som skapte rabalder, ifølge modellen. Foto: Andrea Hanks/UPI/Shutterstock/NTB
SKAPTE DRAMATIKK: Det var denne kjolen som skapte rabalder, ifølge modellen. Foto: Andrea Hanks/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer

Kjolen ble en stor snakkis i Hollywood. Tim Gunn (69), kjent fra designprogrammet «Project Runway», beskrev antrekket som «ekstremt vulgært» under en gjesteopptreden på Fashion Police samme år, skriver E! News.

Hun svarte den gang med å kalle Gunn «sexistisk».

- Jeg ble anklaget for å ville ha oppmerksomhet, som jeg synes er interessant, for man går jo på rød løper for oppmerksomhet. Det er en del av jobben din som kjendis, forteller modellen i dag, og legger til at hun fremdeles liker kjolen.

SPEKULASJONER: Kjolen Meghan brukte under intervjuet med Oprah skaper spekulasjoner. Video: CBS Vis mer

Dukket opp i «nakenkjole»

Kritikken har imidlertid ikke stoppet Ratajkowski fra å overraske med dristige klesvalg. Tidligere denne måneden stjal 31-åringen showet under W Magazines 50-årsjubileum i en «nakenkjole».

«NAKEN»-KJOLE: Det var så vidt man kunne skimte at supermodellen faktisk hadde på seg undertøy. Foto: WavyPeter/SplashNews/NTB
«NAKEN»-KJOLE: Det var så vidt man kunne skimte at supermodellen faktisk hadde på seg undertøy. Foto: WavyPeter/SplashNews/NTB Vis mer

Kjolen kunne minne om et fiskenett, og under hadde hun en liten truse og en BH som nesten gikk i ett med hudtonen hennes - noe som ga en illusjon av at hun var kliss naken under nettingen.

LES OGSÅ: Selger luksusvilla

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer