Khloé Kardashian:

Svarer på kalori-kritikk: - Ikke frisk

Kardashian-søsteren i hardt vær etter kalori-spøk.

KRITISERES FOR MORSROLLEN: Khloé Kardashian blir ofte kritisert for måten hun oppdrar datteren True Thompson på. Foto: NTB Scanpix
KRITISERES FOR MORSROLLEN: Khloé Kardashian blir ofte kritisert for måten hun oppdrar datteren True Thompson på. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå har det snart gått et og et halvt år siden Khloé Kardashian (35) ble mamma for første gang, til datteren True Thompson (1).

Det har ikke vært stille for «Keeping up with the Kardashians»-profilen, som siden den gang har gått gjennom en hard tid på hjemmefronten med blant annet flere utroskapsskandaler.

Khloé er åpenbart svært stolt av datteren sin, og er ikke redd for å eksponere henne på sosiale medier. Dette har ført til at det ofte blir rettet en stor mengde kritikk mot 35-åringen.

Spøkte om kalori-telling

Nylig delte blant andre Khloé og søsteren Kim Kardashian (38) en rekke bilder på Instagram fra familieferien deres i øyparadiset Bahamas.

Det som fra utsiden ser ut som en tropisk familieidyll tar en helt annen vending om man klikker seg inn i kommentarfeltene. Her kritiseres nemlig Khloé for å være en dårlig mor - igjen.

I begynnelsen av denne uken delte hun en bildeserie av datteren sin sammen med kusine Chicago West (1) som er datteren til Kim. På bildene sitter smårollingene og koser seg med en kald drikke, samt hver sin chips-pose.

Under bildet skriver mamma Khloé:

- Chi: Jeg hørte at mamma sa at «På ferie telles ikke kalorier». True: Ikke si det to ganger, Chi.

SNAKKER OM DRAMAET: Kourtney Kardashian gjestet «Ellen DeGeneres Show», der hun snakker ut om det turbulente kjærlighetslivet til søsteren Khloé. Video: TV3 Vis mer

Selv om de fleste kommenterer hvor søte jentene er, og spøker om at dette er mini-versjonen av Khloé og søsteren Kim, er det andre som ikke har tatt spøken like bra.

- OMG, en baby skal ikke trenge å telle kalorier, skriver en Instagram-bruker som er frustrert over bildeteksten.

Denne kommentaren falt ikke i smak hos Khloé som bestemte seg for å svare. Det melder People.

SVARTE: Khloé responderte på en negativ kommentar. Foto: Skjermbilde fra Instagram
SVARTE: Khloé responderte på en negativ kommentar. Foto: Skjermbilde fra Instagram Vis mer

- Åpenbart. Du er ikke frisk om du tror babyer teller kalorier, responderte hun, fulgt av en emoji som himler med øynene.

Magasinet Cosmopolitan melder at bildene, som Khloé i tillegg delte på Twitter, også har fått kritiske kommentarer fra ulike Twitter-brukere. Det hevdes blant annet at slike kommentarer kan være skadelige for barn, selv om de er ment som en spøk.

Ikke første gang

Ved en rekke anledninger har Khloé blitt kritisert for hvordan hun opptrer i mammarollen. Det er heller ikke ukjent at hun bruker tid på å svare på den negative energien som spres rundt henne i kommentarfeltene.

Tidligere har Khloé blant annet blitt kritisert for å overøse datteren sin med rikdom og luksusvarer. På et bilde fra tidligere i år sitter datteren omringet av svindyre Hermès Birkin -vesker, noe som ikke falt i smak hos en del av fansen.

View this post on Instagram

About 4 months ago 🥰 My girl is growing so fast 😩

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

- Hvorfor sitter hun blant vesker og ikke vanlige barneleker? Er det dette rike babyer leker med? ville én vite.

- La oss skryte litt mer! Hvorfor bruker du ikke heller noe av all formuen din til å hjelpe folk som trenger det? undret en annen.

På et annet innlegg fra i sommer kritiseres Khloé for en lekebil datteren fikk i julegave. Bilen, som ligner på en luksusbil av merket Bentley, fikk flere til å reagere.

View this post on Instagram

💘I have so much fun with her 💘

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

- Supert, enda en Kardashian i en Bentley. Dere er så uvitende om hvordan deres overdådige forbruksvaner ser ut for resten av verden. Jeg likte virkelig historien til familien din og nå klarer jeg ikke å se på at du bruker alle disse pengene på verdiløs materialisme. Det er så trist, skrev en bruker på Instagram.

Denne kommentaren mente Khloé ikke var særlig gjennomtenkt, i likhet med kalori-kommentaren. Hun svarte derfor på kritikken atter en gang:

- Ummm, du vet at dette ikke er en ekte Bentley? Det er en leke. Det er ikke noen grunn til å bli så oppgitt over en baby i en lekebil. Uansett, så beklager jeg for at du føler det slik, skrev hun den gang.

BURSDAG: Khloé Kardashian hadde bursdag 27. juni - og vi tar et tilbakeblikk på noen av hennes mange antrekk. Vis mer

LES OGSÅ: Slår tilbake mot ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer