Khloé Kardashian:

Svarer på kalori-kritikk: - Ikke frisk

Kardashian-søsteren i hardt vær etter kalori-spøk.

KRITISERES FOR MORSROLLEN: Khloé Kardashian blir ofte kritisert for måten hun oppdrar datteren True Thompson på. Foto: NTB Scanpix
KRITISERES FOR MORSROLLEN: Khloé Kardashian blir ofte kritisert for måten hun oppdrar datteren True Thompson på. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå har det snart gått et og et halvt år siden Khloé Kardashian (35) ble mamma for første gang, til datteren True Thompson (1).

Det har ikke vært stille for «Keeping up with the Kardashians»-profilen, som siden den gang har gått gjennom en hard tid på hjemmefronten med blant annet flere utroskapsskandaler.

Khloé er åpenbart svært stolt av datteren sin, og er ikke redd for å eksponere henne på sosiale medier. Dette har ført til at det ofte blir rettet en stor mengde kritikk mot 35-åringen.

Spøkte om kalori-telling

Nylig delte blant andre Khloé og søsteren Kim Kardashian (38) en rekke bilder på Instagram fra familieferien deres i øyparadiset Bahamas.

Det som fra utsiden ser ut som en tropisk familieidyll tar en helt annen vending om man klikker seg inn i kommentarfeltene. Her kritiseres nemlig Khloé for å være en dårlig mor - igjen.

I begynnelsen av denne uken delte hun en bildeserie av datteren sin sammen med kusine Chicago West (1) som er datteren til Kim. På bildene sitter smårollingene og koser seg med en kald drikke, samt hver sin chips-pose.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer